Ahojte. Chcela by som začať držať diétu a zhodiť pár kíl. Vybrala som si kapustovú - tukožrútsku. Je mi jasné, že sa budú ozývať hlasy o škodlivosti tohto stravovania, ale mám pocit, že bežné stravovanie je horšie. V každom prípade, hľadám kamošky s ktorými by sme sa podporovali a dali to :) Začiatok plánujem po Veľkej noci, kedy budeme mať asi dosť všetkých jedál a pôjde to ľahšie. Pridá sa niekto ? Dúfam, že áno.
chudnutie - začiatok 29.04.2016
u mna tukozrutska nezabrala. zistila som, ze nemam rada kapustu az tak, ako som si myslela :D ale tak po velkej noci ja zacinam keto diet, balicky som uz dostala od muza na narodky. kamoska vdaa tomu dost schudla, snad sa uz podari aj mne.
a vam baby tiez drzim prsty :)
bezne stravovanie je horsie? preber sa :)
tak to sa mýliš podľa mňa je lepšie normálne stravovanie a obmedziť sladké ako nejakú diétu držať, ale tak veľa štastia
Dobrý deň všimol som si že vás zaujíma téma Chudnutie. Poznám produkt ktorý sa volá C9- je to produkt na prírodnej báze, tzv. detox organizmu, vyčistí sa organizmus, prečistia sa črevá pretože sa tam usadzuje najviac nečistôt. Taktiež posilňuje imunitu. Naštartuje a zlepší sa metabolizmus, a vedľajší produkt je, že človek zhodí pár kilogramov a aj centimetrov. Celkovo dodáva telu kopec energie, bez jojo efektu, lebo telo netrpí hladovkou. Ak mate nejake otázky možete mi pokojne napísať na: patrikbruk@gmail.com
Ahoj :-) Môžem ti odporučiť bylinnú zmes Weight Balance, ja ju užívam už tretí mesiac a zatiaľ sa mi podarilo schudnúť 12 kg, čo síce nie je nejako prevratne veľa, ale som aj za to rada a dúfam, že sa udržím -odkaz odstránený- :-)