Zdravim Vas .. neviem do ktorej kategorie by som zaradila tento problem tak som ho dala tu..
Dnes sa mi stala zvlastna vec ktora sa mi nestala este nikdy. Ide o to ze vcera som mala opicu, bolo mi zle, nic som nejedla, tekutiny tiez len malo.. dnes rano som mala ist do prace tak som sa rano zobudila s tym ze som sa citila celkom fajn, vyspinkana uz a tak.. lenze uz ako som odchadzala z domu citila som ze mi vazne nie je dobre.. urcite to bolo aj tym ze som nebola najedena a aj dost smadna.. ale uz som sa vybrala do prace tak som islaa cestou na zastavku na ktoru treba ist po schodoch ktore su dost dlhe mi veeeelmi zacalo busit srdce som si myslela ze skolabujem uz vtedy.. bola som v tom ze je to iste tym ze som hladna aj smadna uz od vcera ale nemohla som do seba nic dostat.. ked som nastupila do autobusu a v nom bolo dost dusno a vydychany vzduch tak to zacalo byt este horsie.. uz som citila ze namna dolahol studeny pot a len tak tak som predychavala nastatie cesta trvala len par minut lebo som vystupovala na nasledujucej zastavke. Prisla som teda do prace, zatial som bola sama akolegyna dosla az neskor.. lenze ako som prisla citila som ze uz mi je fakt zle.. normalne som si sadla a zrazu mi neskutocne zacali trpnut ruky ze sa mi zovreli do päste obidve a nemohla som absolutne s nimi nic robit ani otvorit ruku no poroste nic a okrem toho ma to aj dost bolelo a vystrelovalo to do celych obidvoch ruk.. ktomu sa pridali aj nohy .. uplne mi zacali trpnut a tiez som nemohla nic robit.. myslela som si ze uz skolabujem uplne a tiez aj nohy ma z toho strpnutia boleli.. trvalo to asi par minut ale nikdy v zivote sa mi to este nestalo... avsak zle mi bolo aj nadalej, studeny pot a ak som odisla domov...lahla som si, vypila som caj, zaspala som, potom som sa najedla a uz mi je dobre konecne......preto sa chcem opytat ci s tym nahodou mate niekto skusenost? Nie s opicou :D ale s tym strpnutim... stalo sa Vam to niekedy? :-O