Najprv sme spolu pracovali, asi 3 mozno 4 mesiace a potom sa nase cesty rozisli na par rokov. Nieco pred vyse rokom sme na seba znovu narazili a zacali sme sa castejsie stretavat, ale len kamaratsky. Ukoncila vazny vztah s priatelom a bolo to pre nu tazke, snazil som sa jej byt v tom case oporou, pripadne som je pomohol, ked potrebovala nieco prestahovat, atd.
Uz vtedy som si uvedomil, ze mi nie je lahostajna a obcas som premyslal, ze ci by nemohlo byt medzi nami aj nieco viac. Vzdy som to ale spracoval tak, ze chcem iba kamaratsvo a nebol by to dobry napad pustat sa do vztahu lebo by sme si nerozumeli a z mojej strany je to len akesi hladanie vychodiska z dlhsej samoty. A pustat sa do vztahu len preto, ze nechcem byt sam, mi neprislo idealne. Aspon takto som to vzdy vo vnutri vnimal a uzavrel. Ale ona sama v tom case niekolkokrat prisla s otazkou, ci uz priamo alebo nepriamo, ze ci k nej necitim nieco viac. Vzdy som jej povedal nie a tym to ustalo, potom sme sa uz k tomu viac nevracali. V priebehu toho roka mala viacero kratkych vztahov (ktore jej aspon z mojho pohladu mali pomoct prekonat predosly vazny vztah), kazdy ale skoncil neuspesne a po par dnoch, najviac 2 - 3 tyzdnoch sa rozisli. Je typ, ktory nevie vydrzat sam a preto stale skusala rozne zoznamky atd. ale nikdy to nevydrzalo a nebolo to nic zmysluplne.
Asi nieco pred mesiacom som znovu zacal uvazovat nad tym, ci by predsa len nemohlo byt medzi nami nieco viac a vtedy som si uvedomil, ze pre mna to uz prestava byt kamaratsvo a naozaj chcem viac. Bohuzial sa priblizne v tom case znovu zoznamila. Teraz to ale vyzera byt vaznejsie a trvacnejsie. Z jej rozpravania viem, ze je to pre nu ine a tak lahko to neskonci. Na jednej strane som stastny, ze ona je stastna, ale zacinam tazko zvladat tuto situaciu. Je pre mna celkom problem pocuvat ako je z neho nadsena, ake maju plany atd.
Neviem co mam spravit, ci jej to mam povedat alebo nie. Nechcem to pokazit, mozno ma to casom prejde a budeme moct fungovat normalne ako predtym. Ale viem, ze ma to este bude nejaky cas drzat a urcite bude moment, kedy mi ho bude chciet predstavit a fakt netuzim po tom, aby som ich spolu videl. Premyslam aj nad tym, ze jej to poviem a na nejaky cas sa s nou prestanem stretavat. Sam neviem co s tym. Urcite to uz niektori z vas zazili. Ako ste to vtedy riesili vy.
Ospravedlnujem sa za pravopisne chyby.