GS Chondro

Jaja15

Výživa na kĺby nemá ako vyvolať bolesť kĺbu, tú vyvoláva pohyb alebo zápal. Práve naopak ak beriete výživu na klby tak bolesť by mala prejsť alebo sa minimálne zmierniť. Ja som vám tam poradila ten mobilin, mama ho brala a kĺb ju prestal po dvoch týždňoch bolieť. V balení je 60 sáčkov, práve jej končí balenie. Včera som hľadala na nete najvýhodnejšiu cenu tohto výrobku, preto som vám ho aj poradila.
Je tam zľava 84% lebo v 6/2016 tejto šarži končí záruka,ale balenie je na 2 mesiace, takže by ste to stihli využívať. Teraz je tam super cena a máme ho odskúšaný, preto som ho poradila...Ale výber je na vás.

Diamantka

Na internete som nasla aj "proEnzi" myslite ze ten je lepsi? Ale maju tie bolesti s tymto doplnkom nieco spolocne?

Jaja15

GS Chondro nepoznám, ale práve je super cena na výživu na kĺby na stránke docsimon.sk. Volá sa Mobilin - je v sáčkoch. Je tam super cena 3,8 - pôvodná cena cca 24,- Eur v lekárňach. Je celkom dobrá, cena je preto taká super lebo má expiráciu do 6/2016.

methyl

Pozeral som zloženie, ale mne príde popravde dosť slabé, ja by som sa zameral na niečo silnejšie. Nehovorím, že nepomôže, ale dať tam len 1000 mg glukosamínu a takmer nič iné, je proste primálo. Ja by som ti odporučil kupovať kĺbovú výživu v obchode pre športovcov, najlepšie stoja tak medzi 25-35 eur, ale to zloženie je omnoho silnejšie, ako tento doplnok, čo berieš. Ale ako nič proti ich firme ani tomuto doplnku, v lekárni sú bohužiaľ v tomto dosť slabé produkty od všetkých firiem.