Zdravim vas Volam sa Stefan mam 18 rokov mam mladsieho surodenca 9 rokov. dnes som prisiel domov ako kazdy iny den zo skoly, vsetko bolo v poriadku az na chvilku ked neprisla mame divna sms ktoru som si precital + vsetky ostatne a az ma srdce zabolelo tuto chvilku neprajem nikomu. Nevedel som co mam urobit hodiny a hodiny som sa rozpraval s mamou snazila sa mi to vysvetlit ( pred mojou mamkou klobuk dole je pracovita, starostliva, miluje nas to som si isty. Neviem si predstavit co by bolo ak by sa do dozvedel otec,rodina,brat.
Dal som jej sancu verim ze to bol len skrat. dufam ze som sa rozhodol dobre
nevera
Myslim si ze to doho ta nic, a rozhodne nemas pravo riesit jej vztah alebo "davat jej druhu sancu". Nech si toto poriesi s otcom. Ona sa urcite do teba a tvojej priatelky montovat nebude.
V tom momente by to uz nebola moja matka. A tatkovi by som to hned povedala. Ani tebe by nebolo prijemne keby ta podvadza/la zena a nevedel by si o tom. Kto podvedie, nemiluje.
Súhlasím s Messje a Filipom.
Podľa mňa nie je dôležité kto je neverný, ale čo je dôvodom na neveru.
Ak vzťah nefunguje, tak to už nie je vzťah a nevera to v tomto prípade ani nie je. Za zavretými dverami a hlavne priamo v rodine sa dejú také veci, že by sme sa čudovali.
Je úplne jedno či by to našiel otec, podľa mňa to nebol úlet ale veľa v tom vzťahu chýba...ak to je vôbec vzťah!
No asi existujú dôvody pre ktoré ostáva mama s otcom a otec s mamou. Čo ty vieš či tvoj otec nerobí to isté, ako mama? Všetko je možné.
Poznám jedno dievča, milé, inteligentné a veľmi pekné. Vedel by som si s ňou predstaviť aj vzťah ale...
Má syna a má partnera ( nie je to otec dieťaťa) a podvádza ju opakovane a vždy s nejakou inou, pije, je hazardný hráč. No má peniaze, auto, jednoducho je ten človek za vodou, tak sa ho to dievča nepustí.
Neviem, doteraz premýšľam či je to dobré pre malého takýto človek po boku jeho mamy, ale tak sú aspoň zabezpečení. Niekedy sa musí človek obetovať...alebo...?
A potom, že peniaze nie sú to najdôležitejšie....:D sa musím zasmiať.
Len som tým príkladom chcel povedať, že možno sa navzájom podvádzajú obaja tvoji rodičia a nevedia o tom. Alebo aj o tom vedia a tolerujú si to. A sú spolu kvôli zištným veciam a kvôli Vám.
Lepsie ked to urobil on akoby mal otec.Asi to uz bolo moc okate.Zachoval si sa super.Tym ze si to otvoril si mozno zachranil situaciu.Takze ja ti fandim ze si to spravil.Mozno neskor by to urobil otec a ten by mame druhu sancu dat nemusel.Len teraz sa s tym musis popasovat ty.Nie je to prijemny pocit vediet ze je druhy rodic klamany.Ale mozno ...aj to sa stava.Drz sa.Klobuk dolu pred tebou.Malokto by to tak zvladol.
co sa ma co hrabat v telefone? sa zobud...!
Ked niekto uzkostlivo chrani svoj mobil pred ostatnymi clenmi rodiny, tak je viac menej iste, ze ma na to dobry dovod a ma co skryvat.
Ten rozhovor s mamou to si urobil mudro a odvazne. Zvladol si to velmi dobre. Prajem Ti, aby sa vsetko u vas vratilo do starych kolaji. Snaz sa pokial mozes ozivit sudrznost vasej rodiny. Navrhni nejake spolocne aktivity, iniciuj rozhovory a podobne...
a co sa mas co druhemu hrabat v telefone...co si ? uz fakt ?