Ahojte. Tak od začiatku. Par dni po menštruácii, presne 30decembra 2015 som mala chránený sex so svojim ex, stala sa nám však nepríjemnosť, tak som zobrala na druhý deň tabletku po...menštruácia mi meškala a prišla tak o týžden neskôr. Posledny den bol 10.februára...a odvtedy nic. Vo februári som si robila aj tehotenský test ktorý bol negatívny a par dni nato prišla. Dnes je ale to uz 12dni co mi mešká a ja začínam byt pekne nervózna a vystresovaná co ak. Viem že tabletka po vie rozhádzať cely cyklus...ale strašne som z toho na nervy. Nemôžem navštíviť gynekológa kedze som v zahraničí. Najbližší termín na ktorý som sa musela prihlásiť uz v novembri mam 8apríla. Horúca vaňa, červene víno, no človek skúša všetko ked sa boji
Menštruacia mešká 12 dní
Tabletka to rozhadzala a tvoj stres tomu pridava.Neboj nic.Stale si opakuj...
1.sex bol chraneny
2.tabletku si zobrala vcas
3.dostala si tiez
4.test negativny
Ziadna vana ani vino.Klud a pride to.
Sice je to len tipovanie, ako vzdy pri "diagnostikovani" tehotenstva cez internet :)) ale ja tipujem, ze mas iba poriadne rozhadzane hormony po tej tabletke. Kazda zena reaguje na tabletku "po" inak, niekomu cyklus dalej slape ako hodinky, niekomu to cyklus rozhadze tak, ako tebe. Dolezita informacia je, ze tehotensky test bol negativny. Byt tebou, kupim si dve rozdielne znacky tehotenskych testov a este raz si ich skusim urobit. Budu negativne. Ale uz sa prestanes aspon stresovat.
ta tabletka je taky humus ze ti to rozhodilo cely cyklus. Teraz to bude trvat isty cas kym sa da telo doporiadku
ty vole, to vyzera na tehotenstvo
Tá tabletka po ti rozhodila cyklus, plus stres k tomu tiež urobil svoje, preto nemáš pravidelný menzes a asi ešte bude chvíľu trvať, kým sa ti upraví. Ale nezúfaj, tehotná nie si, už si mala menzes a aj výsledok teh. testu bol negatívny. Tabletka po toto bežne robí.
Ked si robia test a bol negativny a ku tomu si mala aj menues tak to budes az z tbl po vsak si sama pisala ze rozhodi cyklus tak tehotna nie si