Vzťah a rodičia

Príspevok v téme: Vzťah a rodičia
tb11224

Akoby by som začal. Sme spolu uz takmer 3 mesiace, poznáme sa viac ako 4. Išlo to štandardne, stretávali sme sa a tak, neskôr sme u seba aj prespavali, moja matka s tým bola v pohode. Všetko sa ale cez posledné 2 týždne zmenilo - neustále sa s matkou hádam, uz spolu nemôžme spať (ani u nich, ani u nas), cez týžden u nas nemôžeme byt spolu a večer mam byt doma do 22:00 ( mimochodom, o mesiac mam 18). Pred zákazmi sme uz spolu spali asi 20-30x, cez vikendy a prázdniny. Matka mi teraz zakazuje veci (vyššie), vraj sa nemáme stretávať každý deň a podobne. Začalo sa to tým ze ostatný jej povedali ze je to priveľa a teraz sa k tomu stavia tak ze mi dovolila priveľa a podobne. Naozaj nechápem co mam robiť, neustále vyvoláva hádky kvôli blbostiach a stále mi všetko vyčíta. Aký je vás názor? Ako jej mam dohovoriť? Rešpektoval som ju, prestali sme u seba spávať dočasne, doma som vždy do kedy chce ale aj tak mi všetko vyčíta a chce ma obmedzovať viac a viac.

Messje

Tak ja ti napisem ako matka...
Este nemas ani 18...kolko ma potom priatelka?Ak vam to dovolili na zaciatku,zacali ste to zneuzivat.Nato ako kratko sa poznate a spavat spolu v jednom byte,kde vedla v izbe spia rodicia...Ja by som nedovolila ani prvy krat vzhladom na vas vek.Vy sa mate stretavat von,maximalne posedieť doma ale ked vam nebolo rady a zacali ste zit ako dospeli ludia...Vobec sa im necudujem.

0vecka

a pytala si sa ze co jej konkretne vadi?? ak bola najprv v pohode a teraz zrazu ne mozno je jej tvoj priatel dost nesympaticky alebo take nieco