Akoby by som začal. Sme spolu uz takmer 3 mesiace, poznáme sa viac ako 4. Išlo to štandardne, stretávali sme sa a tak, neskôr sme u seba aj prespavali, moja matka s tým bola v pohode. Všetko sa ale cez posledné 2 týždne zmenilo - neustále sa s matkou hádam, uz spolu nemôžme spať (ani u nich, ani u nas), cez týžden u nas nemôžeme byt spolu a večer mam byt doma do 22:00 ( mimochodom, o mesiac mam 18). Pred zákazmi sme uz spolu spali asi 20-30x, cez vikendy a prázdniny. Matka mi teraz zakazuje veci (vyššie), vraj sa nemáme stretávať každý deň a podobne. Začalo sa to tým ze ostatný jej povedali ze je to priveľa a teraz sa k tomu stavia tak ze mi dovolila priveľa a podobne. Naozaj nechápem co mam robiť, neustále vyvoláva hádky kvôli blbostiach a stále mi všetko vyčíta. Aký je vás názor? Ako jej mam dohovoriť? Rešpektoval som ju, prestali sme u seba spávať dočasne, doma som vždy do kedy chce ale aj tak mi všetko vyčíta a chce ma obmedzovať viac a viac.
Vzťah a rodičia
toto presne vidis, ze ako sa veci rychlo mozu zmenit
Tak ja ti napisem ako matka...
Este nemas ani 18...kolko ma potom priatelka?Ak vam to dovolili na zaciatku,zacali ste to zneuzivat.Nato ako kratko sa poznate a spavat spolu v jednom byte,kde vedla v izbe spia rodicia...Ja by som nedovolila ani prvy krat vzhladom na vas vek.Vy sa mate stretavat von,maximalne posedieť doma ale ked vam nebolo rady a zacali ste zit ako dospeli ludia...Vobec sa im necudujem.
treba sa porozpravat zistit preco sa tak sprava a vyjasnit si veci, dost to urcite pomoze
a pytala si sa ze co jej konkretne vadi?? ak bola najprv v pohode a teraz zrazu ne mozno je jej tvoj priatel dost nesympaticky alebo take nieco