Bio kozmetika

Zanuza28

Mne a rodine "anička" pomohla s toľkými vecami že som až nasratá niekedy ze som ju nenasla skôr :/. Ja niekedy tiež zvierata lutujem ale radsej to neskumam.Jeden povie ze testuje jeden ze nie a nakoniec mozno vsetci. Certifikat sem-tam.Urcite ma ten certifikat nejaku cenu a da sa "dokupit"

swistica

Nevedela som,ze sa predava v Cine.Pravdupovediac som z tejto informacie sklamana. Konkretne kvoli testovaniu. To, ze ju testovali na ludoch sa mi velmi nezda,lebo to testovanie rozhodne nevyzera akoze budem na seba natierat krem. Na zvieratach sa testuje dost brutalne, takze si nemyslim ze takto by testovali na ludoch. No som z toho predaja v Cine sklamana. Mas k tomu nejake linky?

Californiasun

Defcon ty si kus koňa :DDD.Ja náhodou o tejto značke viem dosť a každému čo sa len trochu rozumie je jasné, že celosvetovo uznávaný certifikát ECO CONTROL nie je možné udeliť ak by bola pravda čo píšeš. Dookola všade píšeš tú istú kravinu a nemá to ...Nemáš ani záujem si doštudovať akými zmenami momentálne prešla táto značka a akú reálnu účinnosť na kožné problémy dosiahli za posledné roky (patrí pod nich aj dermakozmetika DADO SENS). som presvedčený že nikdy si nemal jediný výrobok ani len v ruke nieto na koži. Ak ti to nie je jasné tak si poštuduj..taktiež sa tu oháňaš tým že tá kozmetika nie je vegan..je. Je testovaná ľuďmi- doborvoľníkmi aj preto sa predáva ako máloktorá v Číne (kedže v číne sa môže používať a predávať len kozmetika testovaná na zvieratách) kde bola podložená veľmi nákladným tetsovaním na ľuďoch a dostala výnimku.
Uvediem príklad ..odkedy používa moja žena opaľovaciu kozmetiku ANNEMARIE BÖRLIND viac sa nestretla s vážnou slnečnou alergiou..a dovolenky si užíva.
Nehovoriac o ďalších prestížnych certifikátoch, ktoré značka má a projektoch BIO pestovania surovín v rozvojových krajinách kde dáva prácu tisícom ľudí.
Ale koniec koncov kvalita,výsledky a to ako ide brand hore svedčí za všetko ..nie kecy

swistica

Annemarie Borlind je kozmetikou prirodnou, ktora ma i certifikat prirodnej kozmetiky. V tomto pripade ja pochybnosti nemam. I ked dekotativna kozmetika mi od nich nevyhovuje. Sampony a kremy su vsak fajn.

Defcon

Annemarie je kozmetika na prirodnom zaklade, tak ako je to uvedene na oficialnej stranke annemarieborlind..... co je v skutocnosti to, ze obsahuje napr 5% prirodnych zloziek a zbytok je schwarze chemik...-))))

Patris_SA1

...aj ja si myslim ze je podstatne dbat na kvalitu a na prirodne zlozenie pri kozmetike...pretoze to ma velky vplyv na nasu plet...ja uz niekolko rokov pouzivam prirodnu kozmetiku a na pleti sa to odrazilo...samozrejme v dobrom...co sa tyka make upu tak pouzivam tento www.annemarieborlind.sk ...super mi sedi k mojej pleti...vyzera prirodzene...a najma nevysusuje...