Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Testovanie pohlavných chorôb

Príspevok v téme: Testovanie pohlavných chorôb
Petríček13

Čaute,
mám také otázky ohľadom pohlavných chorôb.
V živote som nemal ani raz nechránený pohlavný styk, stále všetko s kondóm. Nechránený orálny sex som mal dvakrát, ale to bolo pred viac ako dvoma rokmi.
Posledný sex som mal v prvej polovici decembra, samozrejme s ochranou. Počas tohto mesiaca som dostal nejakého chrobáka do hlavy, že som nakazený tak som sa bol testovať začiatkom januára na HIV, na Kramároch - výsledok bol negatívny.
To mi bohužiaľ nestačilo, chrobák v hlave mi stále zostal a tak som sa v marci dal testovať znova, teraz na všetky choroby (v HPL) a výsledky opäť negatívne, všetko v poriadku.
Problém je, že opäť mám nutkanie ísť sa znova vyšetriť, ale pripadám si ako debil. Všade píšu, že testovanie by malo byť 3 mesiace po pohlavnom styku. Moje bolo naposledy v prvej polovici decembra (nepamätám si kedy) a testovanie bolo presne 1. marca (mám to v potvrdení) - táto doba stačí na presné stanovanie, či som HIV pozitívny? Podľa mňa áno, ale podvedomie mi stále hovorí aby som sa šiel znova testovať a neviem sa toho pocitu zbaviť.

tasty

tiež nechápem prečo sa práve len hiv bojíš, viacej by som sa obávala takého syfilisu, kvapavky a HPV vírusu, tieto sú rozšírenejšie, a tiež pliagy, hoci liečiteľné, ale ťažko

ale ale!

chlapče podľa tvojho príspevku sa mi zdá že má sex len občas s náhodnými babami. Prečo si nenájdeš trvalú partnerku kde by si mal akú takú istotu že sa nenakazíš nijakou potvorou pohlavnou? Prečo?
Náhodné sexuálne úlety vždy so sebou prinašajú riziká či už ide o prostitútky alebo o baby z barov a diskoték.

0vecka

zase takyy hpv virua ani moc neublizi.. inak neviem preco sa bojis zrovna hiv kde je sanca sa nakazit a najme an sk porovnatelna pomaly s vyhrou v loterii