bolesť a hrcky na jazyku

Príspevok v téme: bolesť a hrcky na jazyku
Janka18.1

Ahojte prosim vás potrebovala by som radu.
dnes na obed ma začal bolieť jazyk, myslela som si že sa mi robí aft alebo taaak ale pri jedení obeda som zacala cítiť uz bolesť a ťažko sa mi už jedlo. po kratkom case som ale zacala citit aj menšie trpnutie končeka jazyka a uz iba pri prehltani ma bok jazyka bolel. v zrkadle som však zistila že mám na pravom boku jazyka 2 menšie hrcky a jednu väčšiu a na lavej strane dve menšie. postupom času ma to menej bolelo ale czdy pri piti alebo jedeni som si to akoby rozdrazdila a citila som aj akoby mi opuchol pretože niekedy suslem pri rozprávaní. teraz večerom mi ale ta vacsia hrcka scervenela a stale to velmi bolí. prosim co to moze byť? viete mi niekto poradiť? ku doktorke ist veľmi nechcem lebo moja obvodna ma poriadne nikdy nevysetri a snaží sa nabalit mi plno liekov.
ďakujem za každú radu

Janka18.1

Ďakujem herbadent mám skúsim ho...no sfty to sdi nebudu lebo to su take 1 cm výbežky..akoby vlnky alebo neviem ako to nazvať

orchidejka

No a nemozu to byt tie afty? Mas doma kloktadlo tantum verde, alebo florsalmin ci herbadent? Bud si to pravidelne 3x denne kloktaj tantumom alebo zried si florsalim ci herbadent vodou a tiez kloktaj a mohlo by ti to zmiznut, vsetko spominane je na dezinfekciu ustnej dutiny, este mi napadla taka fialova vodicka co sa vacsinou malym detickam dava a cele su z toho zababrene, tak daco z tohto mozes pouzit a pri najhorsom ak nic nemate doma tak si uvar silnejsi odvar zo salvie a kloktaj