Migreny/bolest hlavy

Príspevok v téme: Migreny/bolest hlavy
orchidejka

Dobry vecer, zacnem asi tym ze mame dedicnu migrenu, myslim ze sa to dedi od starkinej mamy, starkej, mamina a aj jej sestra no a potom ja. Co si pamatam tak mi mamina rozpravala ze starkinej mame sa ani cesat nedalo od boleszi, starka aj tyzden z postele nevysla ked mala migrenu, mamina s krstnou maju zase migrenu sprevadzanu vracanim a tiez niekolkodnovou neschopnostou existencie, akoby sa to kazdou generaciou stupnovalo. Ja mam 27 rokov a asi uz take 3-4 roky pocitujem caste az priliz caste bolesti hlavy, mozno zacinajuce migreny. Z zozpravania viem, ze ich vsetky tieto migreny zacali trapit od veku 35+ problem vidim vsak v tom ze ak dajme tomu ma mesiac 31 dni, tak mna z tych 31 dni boli hlava asi 25 dni. Vsimla som si, ze ked nemam pravidelny prijem stravy tak mi to vie vyvolat bolest hlavy (toto je najvastejsia pricina bolesti hlavy cca 80%), potom klasika MC sem tam zauraduje no co si vobec neviem vysvetlit a ani co s tym robit a hlavne to ovplyvnit je to ze dajme tomu cely den mi nic nie je a ked sa vyberiem von podvecer tak sa vratim s bolestou hlavy, akonahle vybocim zo stereotypu - uz tam je bolest hlavy, ktora je uz otravna a maximalne mi komplikuje zivot, lebo ked vas v kuse boli hlava 3 dni, vasa nalada je na bode mrazu. Neviem proste zit s tymito kazdodennymi bolestami, neviem fungovat ani nicomu sa venovat. Nevedeli by ste mi poradit co mam robit alebo nema niekto podobne skusenosti s takymto problemom ci ako sa s tymi bolestami naucit zit, mne sa vtedy nic nechce, ani jest, pozrerat telku, ist von ci do obchodu. len jednoducho si lahnut a cim skor zaspat. A potom aj tak vyzera cely moj zivot aj ja. Dakujem vam