Ahojte baby. Pred mesiacom som si kupila menstruacny kalisok Meluna je bielej farby a s takym ako ockom na konci velkost M. Pouzivat som ho zacala teraz pred dvomi dnami 18steho kedy mi zacala menstruacia a moj problem je ten ze ked si ho zavediem tak sa mi dnu vobec neroztvori a vsimla som si to dnes rano ked som ho vyberala ze bol ohnuty presne tak ako ked som ho zavadzala dnu. Ale nerozumiem tomu lebo ked som ho mala cez noc tak mi ani nepretiekol a ani ho nebolo citit. Tento kalisok som si zakupila priamo v cechach v jednej lekarni kde ho mali za 15€. A velkost mi poradila jedna mila pani ktora povedala ze velkost M je pre mna vyhovujuca kedze nemam deti. Pozrela som si aj obrazok a aj navod ako ibaze ten kalisok sa neroztvori. Aky kalisok pouzivate vy a aku skusenost mate s tymto kaliskon Meluna. Budem vdacna za kazdu radu.
menstruacny kalisok meluna
kalisok pouzivam uz dlho
ja pouzivam dlho z maluny
Ja ju cely vyplachnem so studenou vodou. Obrusky nepouzivam.
Melunalunilka: a oplachujes ho studenou vodou cely alebo len vrch ktory sa otvori. Ale diki za info pomohla tvoja rada aby sa vnutri otvoril tak doprava dolava dopredu dozadu a do drepu. Mala si pravdu pomahlo to.
Este som zabudla ja zvyknem kalisok pred zavedením oplachnut so studenou vodou mozno je to lepsie alebo napomaha lepsie ku tomu aby som potom otvoril ako s intimnou obruskou vycistit. Skus to
To ano. Je to super pretoze mne tiez drzi cely den a na noc si to davam tiez len vecer to poriadne vycistim intimnymi obruskami a cez den tiez. Ani neviem ze mam menzes a takto som sice zaplatila 15€ ale s tym rozdielom ze nemusim kazdu hodinu chodit na wc ked mam vlozku a tampony menit kazde 4hod. Tento kalisok v pohode vydrzi aj 12h. A suhlasim s tebou ze su to usetrene peniaze. A navyse s tamponom som sa vzdy bala ze pretecie ak si v danu hodinu nevymenim a takto mam 100 percent istotu ze nepretecie. Maximalna spokojnost.
Rado sa stalo. Ani neviem mne to iba napadlo tak som to skusila a zabralo to. Inak aj ja som rada ze som to kupila s tym sa uspori kopec penazi dam si pre istotu intimku ale uz nepotrebujem kupovat ob a vložky a nie to este stresovat ze kedy si to mam vymenit ci uz v robote alebo v meste... a s meLuna mam pokoj na skoro cely den takze je to super vecička mohla som su uz skorej kupit :D
Melunalunilka: dakujem za radu. Ten kalisok je super vec vobec som si nemyslela ze mi tak sadne a na vlozky a tampony mozem pokojne zabudnut. A podla coho si zistila ze prave tymito pohybmi ako pises sa dnu roztvori. Inak ja si ho skladam do tvaru U je to pre mna pohodlnejsie akurat len to roztvorenie samotne.
Ahoj. Ja som tiez pred mesiacom zacala pouzivat me Luna. Ono to trochu potrva pokial na to prides ako zavadzat a pokial sa ti to podari aby sa ti to dnu otvorilo. Ja som uz vyskusala rozne polohy a ako kalisok zaviest. Mne osobne vyhovuje na wc sediet a kalisok bud do S ale U a tak zaviest a ja ked si to zavediem tak sa postavim a urobim par pohybov so zadkom :D do lava do prava do predu do zadu aj do drepu a vtedy sa mi to otvori :D skus to aj ty ja som mala problem to vybrat rano po dlhej noci ale uz aj tu som na to prišla ako na to ;)