Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Frajer najlepšej kamošky

Príspevok v téme: Frajer najlepšej kamošky
Dagggmar

Ahojte baby,
neviem, čo robiť. Páči sa mi priateľ mojej najlepšej kamarátky.  Študujeme na vysokej a bývam s ňou na internáte v jednej izbe. On je s ňou už dva a pol roka. Ich vzťah? Čím ďalej tým, tým viac je to horšie a horšie. Denne sa naňho kvôli nejakej blbosti urazí, robí mu scény a on to so sklopenými ušami stále nejako pretrpí. Spočiatku som sa jej snažila vysvetliť, že nik nie je dokonalý, no to akoby som hádzala hrach na stenu. A možno sú to práve jeho určité „nedokonalosti“, ktoré ma na ňom už dlhšie priťahujú. Je vysoký, hnedooký s kratšími hnedými vlasmi. Postavou ale nie je úplný ideál – iný, ako tie vyšportované tipy z diskoték. Oproti väčšine tých chalanov z barov je rozumovo trocha inde, je neskutočne rozhľadený a s mnohými náročnými vecami si dokáže  poradiť sám.
Priznávam, stále naňho myslím čoraz viac. V niekoľkých vzťahoch som sa sklamala, o chlapoch nemám ilúzie. On ma však neopísateľne priťahuje – až v jeho prítomnosti som zistila, že motýliky v brušku skutočne existujú. Naposledy, bolo to pred pár dňami na MDŽ, stačila len malá čokoláda od neho po spoločnom seminári v škole  a bola som v siedmom nebi.  A včera, potom, čo sa ponúkol, že ma odprevadí na autobusovú stanicu  (po tom, čo kamošku hodil na vlak), som ostala príjemne a milo prekvapená jeho ochotou pomôcť mi s batožinou. Je nesmierne milý, pozorný – tieto vlastnosti mi na súčasných chalanoch chýbajú. Navyše chápe môj zvláštny pohľad na svet :) – veď som blondína.
Priznávam, v poslednej dobe mu tak trochu robím peklo zo života. Stále, keď to medzi nimi začne škrípať, naznačujem kamarátke, aby mu dala kopačky. Vravím jej, že ten vzťah nemá perspektívu, nech si užije aj vysokoškolský život. Mám pocit, že som ju trochu „nalomila“, v poslednej dobe často uvažuje nad rozchodom. Efekt má aj to, že som si vymyslela, že chcel na Silvestra na diskotéke pobozkať inú. Som mrcha, viem to. Veľmi ho chcem. Cítim, že aj on mňa. Neraz, keď ideme po meste ma chytí za ruku alebo za bok. Dokážeme sa dlho rozprávať. Vie, kedy som šťastná, vie, čo ma trápi. Jeho pohľad do mojich očí mňa dokáže odkryť celé moje vnútro. Každý jeho dotyk je pre mňa let na mesiac. Chcem byť s ním, chcem byť konečne šťastná. A okrem toho, túžim po tom, aby bol môj prvý.

Dagmar, 22 rokov

lau

Aspon keby si ju nenazvala najlepsia kamoska... ano, zrejme maju zly vztah...radis jej aby sa rozisli, chapem...poznas ich oboch a vidis, ze sa k sebe nehodia. Ale pride mi ubohe, ze by si nemala najmensi problem si s nim zacat aj ihned. Predpokladam, ze keby k tebe teraz prisiel a pobozkal ta, nemala by si s tym najmensi problem a vobec by ti neprislo nemiestne a hlupe, ze si svoju "najlepsiu" kamosku zradila, kedze este nie su rozideni...ja neviem ci to niekedy taketo typy ludi ako si ty pochopia...pre mna su terajsi a byvali frajeri mojich najlepsich kamosiek tabu aj keby boli neviem aki uzasni, charizmaticki, skveli.. nepoviem keby islo o nejaku spoluziacku, znamu....ale preboha vravis, ze je to tvoja najlepsia kamoska? Tak co riesis? Fak chces po nom skocit hned ako sa rozidu? Myslis, ze je to fakt najlepsi napad? Este raz si precitaj ten prispevok, ktory si napisala a zamysli sa na sebou a na tvoj povrchny a sebecky pohlad na svet....