22cm dlhy a 6 cm hruby

Príspevok v téme: 22cm dlhy a 6 cm hruby
lobo

som totalne zufali ....... mam 18rokov a mam priatelku s ktorou chodim 8 mesiacov a este sme nemali sex...proste si ho neviem donej vpratat ....ona ma 17a je este panna ani po hodinach palcovania hrania sa ..lizania ..dokonca ani lubrigant nepomaha ..s lubrigantom sa to klze ok ale ju to boli .... som total zufali pls pomozte mi ..ja ju lubim velmi aj bez sexu ale predsa...pochodil by sim s tym u gynekologa??? vedel by nam pomôct???

kiri

Nech ide ku gynekologovi, ide o sekundovy bezbolestny zakrok. Je nepriechodna a takto by si jej este viac doblizil. Velmi dobre si potom uzijete, len nech tam ide, bez toho to nepojde.

lobo

podla mna vsetko bolo ...2 hodinova predohra ... maximalna romantika ...vsetko idealne pripravene a ani za nic ...doktor by k tomu nic nevedel povedat???

lumi1

Tiež som mala s priateľom ten istý problém, trápili sme sa s tým asi štvrť roka kým sme si začali užívať poriadne sex. Musíš ju poriadne vzrušiť a potom pomaličky ho do nej dostaneš ale nesmieš to robiť silou, ale jemne a pomaly, bude ju to trošku bolieť ale uvidíš že sa tam dostane, ona si na to zvykne a potom to už pôjde...Neboj, poznám to!

cmuk

Myslim, ze to ani nema chorobu, len sa proste nedokaze uvolnit, aj ja som to mala. Vtedy to velmi boli, tak povie radsej, ze sa to neda.