Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zastupovanie za vypadnutych zamestnancov a mamiciek na rodicovskej dovolenke

0vecka

toto je uplne normalka.. naco by sa srali ked to odmakaju zamestnanci... treba robit normalnym tempom po 8mych hodinach ist domov a neriesit co sa stane..

Salmonella1

Na vedení nesedia tebe...pani jaromira si zrejme pomýlila fórum, či diskusiu. mimochodom, zaskakovanie za kolegu je normálna súčasť práce.

Messje

Mne tu asi niekto sedi na vedeni.
O co tebe vlastne ide?Ty sa pytas,alebo navrhujes,ponukas pracu,ponukas riesenie....???...cely ten zaciatok ako pises mne pride absolutne bez logiky .

jaromira

Myslela som či nepoznate podobne nieco v inych zamestnaniach, riesenie.
Zastupovanie napr. Pri dlhodobom vypadku PN,nie ceylm človekom, /len na pár hodín/je divné, tej roboty je veľa.Ze mozno niekto by chcel aj zadarmo ak by sa niečo chcel naučit,a nema s tym problém.Alebo ta pani čo je na rodičovskej by si mohla privyrobit.Prečo s tym je problém.
Ako ťazné kone.Mal by byť záujem aby zamestnanci boli spokojní oddychnutí,a tym aj lepsie robia.
Aj keď je v zmluve dohoda ze naviac robota napr. x hodin za moznost nahradnych dni , co si mozu vybra tmyslím ze to ma byt rozlozene a nie nárazovo veľa. Dik

Messje

Zacni byt prikladom solidarity a solidarne to mozes robit po vikendoch aj ty.Alebo denne ostat po praci aspon 3 hodiny
zadarmo,,,zo solidarity...

jaromira

Myslela som ci neviete ako sa to zvykne riesit,inde, ci nahodou nepoznate take pripady.
Lebo je tam dvojnasobna robota,ked je napr, na PN dlhodobo,a zamestnavatel nechce vykryt uplne jednym človekom robotu dokym sa nevrati ten z PN.
Uz som myslela,že niekto by bol rad aj zadarmo pokiaľ by sa tam chcel niečo naučit, zaskočit,alebo dôchodca.Prečo s tym maju problém. Alebo ta pani na rodičovskej keby si chcela privyrobit,veď ona o ovláda.Solidarita je solidarita,aj ini si chcu riesiť svoje veci.

jaromira

dolnenie.
Za mamicku je pracovny pomer a za vypadnuteho zamestnanca dlhodobe, pracuju vsetci zamestnanci plus ten brigadnik,
Pracovnici sa citia vyflusnuti aby nabrali pridu domov a musia si lahnut a
oddychovat aby nabrali silu.Zrejme sa setri.