Páčim sa mu?

Ernesto

Popros ho, nech ti otvori flasu mineralky, ze ty nevladzes. Potom mu podakuj, ze jaky je super, ze bez neho by si najskor zdochla smadom a ze jak ti zachranil zivot - povedz mu to tak zartovne, aby ste sa zasmali.

Podobnych blbosti sa da vymysliet milion :) Pohladkas mu ego, zasmejete sa a uz sa chyti. Ked sa nechyta, tak podakuj a odid a vymysli si nieco dalsie na iny den ;-) Alebo mozes otocit rovno debatu na to, ze kde nabral tolko sily, ci chodi do posilky alebo inak trenuje vo volnom case ... v dobrom pripade zacne zvanit o svojich konickoch a v este lepsom sa potom opyta na tvoje ;-) Vela stastia

Machete

Nečakaj a oslov ho. Ja som napríklad tiež dosť hanblivý a dlho mi trvá, kým sa odhodlám dievčaťu prihovoriť (ak vôbec :)). Stačí ked mu povieš "ahoj, ako sa máš" a keď sa mu páčiš, tak on sa už určite chytí :)

dodo_______

Nechcem hovoriť za všetkých mužov, ale ja som ten z tých, ktorý by skôr čakal na tvoj prvý krok. Akékoľvek prihovorenie sa v dnešnej dobe žene je vnímané pomaly ako pokus o znásilnenie :D ... Väčšina žien takúto situáciu vyhodnotí ako nevhodnú a označí "nás" za ďalšieho, čo si chce vrznúť... Tiež takto pri ceste do práce stretávam jedno dievča po ktorej pokukujem asi z toho nič viac nebude :) ...

lkjhgfds

ty nerob nic. hlavne nikdy za chlapom nedoliezaj
ak by sa chcel sTebou aj ,,spoznavat,, tak by sa o nieco pokusil
pacit sa mu moze dalsich 20 a tiez na seba pozeraju....