Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Páčim sa mu?

Ernesto

Popros ho, nech ti otvori flasu mineralky, ze ty nevladzes. Potom mu podakuj, ze jaky je super, ze bez neho by si najskor zdochla smadom a ze jak ti zachranil zivot - povedz mu to tak zartovne, aby ste sa zasmali.

Podobnych blbosti sa da vymysliet milion :) Pohladkas mu ego, zasmejete sa a uz sa chyti. Ked sa nechyta, tak podakuj a odid a vymysli si nieco dalsie na iny den ;-) Alebo mozes otocit rovno debatu na to, ze kde nabral tolko sily, ci chodi do posilky alebo inak trenuje vo volnom case ... v dobrom pripade zacne zvanit o svojich konickoch a v este lepsom sa potom opyta na tvoje ;-) Vela stastia

Machete

Nečakaj a oslov ho. Ja som napríklad tiež dosť hanblivý a dlho mi trvá, kým sa odhodlám dievčaťu prihovoriť (ak vôbec :)). Stačí ked mu povieš "ahoj, ako sa máš" a keď sa mu páčiš, tak on sa už určite chytí :)

dodo_______

Nechcem hovoriť za všetkých mužov, ale ja som ten z tých, ktorý by skôr čakal na tvoj prvý krok. Akékoľvek prihovorenie sa v dnešnej dobe žene je vnímané pomaly ako pokus o znásilnenie :D ... Väčšina žien takúto situáciu vyhodnotí ako nevhodnú a označí "nás" za ďalšieho, čo si chce vrznúť... Tiež takto pri ceste do práce stretávam jedno dievča po ktorej pokukujem asi z toho nič viac nebude :) ...

lkjhgfds

ty nerob nic. hlavne nikdy za chlapom nedoliezaj
ak by sa chcel sTebou aj ,,spoznavat,, tak by sa o nieco pokusil
pacit sa mu moze dalsich 20 a tiez na seba pozeraju....