Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Páči sa mi kamarát

Príspevok v téme: Páči sa mi kamarát
Enniee

Ahojte, v posledných dňoch som sa začala veľmi rozprávať s mojim spolužiakom. On sedí v lavici predo mnou a tak sme sa každu hodinu smiali a rozpravali. Je veľmi fajn a mam ho rada. Mam rada ludi, ktory ma dokazu rozosmiat a s nim sa smejem stale. Myslim, ze to laska nie je. Ale páči sa mi a celý deň na neho myslím. Stále... už som zufala a chcem byt znova s nim v skole. Skoro stale ho vidim ako sa na mna pozera. Kedze som v 9. rocniku tak uz sa tri mesiace sa skoci cela zakladka a ja viem ze nase priatelstvo tiez. Viem ze sa budeme zdravit uz iba na ulici...

Enniee

No neviem... prosto mam pocit ze uz kazdy pojde svojou cestou... neviem ako to bude... naozaj... mam ho ozaj rada a je mi s nim dobre... a mozno mas pravdu... ved ani nebyva daleko a mozno sa nase kamaratstvo neskonci... teda dufam v to...

lolinka

A prečo by ste sa zdravili iba na ulici? Ste kamaráti a nie je dôvod, aby ste sa aj po škole občas nestretli, nepokecali či neurobili si nejaký program, výlet a pod. Kamarátstva predsa nezanikajú po skončení školy, mnohé pretrvajú roky a desaťročia. A uvidíš potom, ako sa to vyvinie a či z toho bude neskôr aj niečo viac.