No ako? Mám kamarátku ktorej sa páči môj kamarát ale ona jemu nie. Ona si ale stále naivne myslí, že aj on ju chce. On sa mi zveril, že ju nechce a už to povedal aj jej ale ona je neodbytná... tak to kázal povedať jej mne a ja neviem ako..aby som ju nezranila a aby sme ostali stále kamarátky poradte mi niečo :/ prosím
Ako jej mám povedať, že on ju nechce?
No teraz momentálne sa jej snažím vyhýbať a s ním som sa aj dnes rozprávala, že ja sa im do toho nechcem veľmi miešať a povedal mi, že oukej, že asi si to nejak vyrieši sám. Ale vyzeral dosť smutný no neviem, či som mu neublížila
withname. Samozrejme ze si pomysli ze mas onho ty sama zaujem a mozes mat aj pat frajerov) takto prides o kamosku, ziskas noveho nepriatela-v nej, prides do reci klebiet ktore zacne ona o tebe sirit, mozno vselico navyprava aj tvojmu frajerovi ze s hentym nieco mas a len ti to zbytocne vztah narusi, ona to aj tak neukonci co mu teraz robi ai ai. No povedz, potrebujes toto?))
Takze. Klop klop na hlavu. Vola mu pise mu na fon? Nech si ju blokne. To iste s mailami. On je muz a nech si to s nou vybavi sam. Jeho obtazuje nie teba. A ty sa staraj sama o seba. A ked to nepomoze tak nech ju aj uda ze ho obtazuje. Ale nech si to riesi on sam. Nehas co ta nepali. Aj tak by sa to otocilo proti tebe. Krot zbytocnu iniciativu. Lebo takto to fakt moze vyzerat ze mas onho iny nez kamaratsky zaujem
ale keď ja ho mám rada a nepáči sa mi ako ho to dievča furt otravuje, sme kamaráti už od detstva je mi ako brat... aj keď sa mi nepáči zasahovať do cudzích vzťahov, náhodou sa niečo pokašle a ešte bude vina na mne :/ je mi to nepríjemné riešiť to s nimi ako tretie koleso, ale keď to od neho nepochopila..
daj od toho ruky úplne preč, nenechaj sa zmanipulovať. nech si to s ňou vydiskutuje on sám. Proste sa dištancuj.
No presne ako tu niektorí píšete, potom keď jej to poviem ja bude si myslieť, že ho chcem ja a to by mi teda nevyhovovalo kedže ja mám priatela a ešte by sa aj náš vzťah nejako skomplikoval. A ja som mu už povedala, že ja sa do toho nechcem miešať no on mi povedal, že veď ste kamarátky od teba to možno pochopí, no ale keď to nepochopila od neho keď jej to povedal asi 3 krát a stále mu píše, volá, mailuje, no strašné... ja už neviem a inak niktorí ste sa pýtali na náš vek tak ja mám 19 on má 20 a moja kamarátka 17
Povedz kamošovi, nech ťa do tohto neťahá, to je len medzi nimi dvoma tak nech nie je srab a narovinu jej povie že ju nechce. Čo to má čo riešiť cez teba. Ty jej to povieš, ona si bude myslieť, že ho chceš ty a vaše kamarátstvo dostane trhliny pre jedného trtka čo sa nevie jasne vyjadrovať.
toto poznam aj ja, mam spoluziacku na vysokej ktora ide po dvoch chalanoch, ak by sa jej nepodarilo jedneho zbalit ma v zaruke druheho. Oni ju nechcu lebo im obom nevyhovuje jej povaha. Ona to nevie z ich spravania vycitat ale ja hej. Nepocuva ma, stale ich nahana ako vydajachtiva dievka. Vola ich von, posediet, vypisuje im, lajkuje prispevky o stosest, komentuje prispevky, fotky lajkuje, doslova sa im pcha na vtaka. Vidim z ich spravania ze ju nechce ani jeden ale dievca si nieco zaumienilo a neda sa odbit. Zase jeden chce ju iny ale toho nechce ona. Ja by som nemohla takto nahanat chlapcov, ved je to otravne. Tiez si nechce dat vysvetlit.
ak je kamarat vekovo ako pisem tak ok., ale ak uz je 20+ tak to je docela hajzel ze to nedokaze povedat jej priamo opakovane ale riesi to cez ostatných a dobre ju teda zosmiesnuje
ha-ha-ha, že on ti KÁZAL povedať kámoške, že ju nechce. Do takýchto vecí sa nemiešaj. Pekne mu nakáž, nech si to s ňou vybaví sám. Ak to nepochopila priamo od neho, že ju nechce tak od teba už vôbec nie. Nie si predsa odkazová schránka. Nech jej to kámoš povie druhý, tretí, desiatykrát slušne a z očí do očí. Takéto veci sa cez kámošku neodkazujú.
povedal jej to priamo ze ju nechce, nema zaujem atd
a dost zrozumitelne jej to vysvetlil ??
ked to "kázal" povedat jej to tebe, to kolko mate rokov ? tipujem ta 12 - 15 ...