Ahojte,
máme obaja 26 rokov a za sebou síce len vyše roka trvajúci vzťah, ale s tým, že sa ani jeden nebránime svadbe.
V piatok som dal priateľke snubný prsteň, ale nebolo to zasnúbenie pred rodinou, ale v rámci nás dvoch pri romantickej večeri. Ona mojich rodičov pozná, ale ja som u nich ešte nebol. Nikdy ma k nim nepozvala a veľmi sa na to zrejme ani nechystá. Jej rodičia o mne vedia, niekedy sa mi stalo, že keď som ju volal telefón zdvihla jej mamka, alebo otec a boli v pohode. Tlačiť na ňu nechcem.
Čo si myslíte, nechce ma predstaviť alebo prečo sa takto správa? Kedy ste spoznali vy rodičov svojej alebo svojho nastávajúceho?
Nechce ma predstaviť rodičom
no ahoj :) ja tvoju frajerku uplne chapem doma mame to iste. Moj otec je skratka povaha s ktorou sa neznesie ani nasa rodina nie este to niekto cudzi. Moja starsia segra si konecne nasla frajera podla jej predstav chodia spolu uz dlho ale domov ho nepriviedla on sa pozna iba s maminou a somnou. A popravde ani sa jej necudujem. Otec je dovodom preco k nam prestala chodit aj cast rodiny proste je strasne konfliktny vzdy musi mat pravdu rozculi sa pri obycajnej komunikacii a neda sa s nim. Ktovie aky dovod ma tvoja priatelka ale tipujem to nato ze v jej rodine to nebude celkom ok :)
s mojim ex som mala tiez tento problem chodili sme spolu dlhu dobu a on ma vobec nebraval k nim vacsinou sme chodili k nam alebo po restikach /kaviarnach az sa mi raz sam priznal ze jeho otec pije a ze to u nich doma nieje pekny pohlad ze sa bal ako budem nato reagovat. Potom ked som mu povedala ze ho podla toho nebudem posudzovat tak uz som k nim zacala chodit ale uzila som si par vystupov jeho otca a veru uz som ho pochopila ze preco ku nim nikoho nechcel bravat. Skratka clovek vobec nevidi do rodin druhych castokrat rodiny doma trpia alkoholika tyrana a nikto o tom neviem pretoze to drzia v tajnosti. Tvoja baba dovod urcite ma a ty si ho skor ci neskor dozvies.
Pripúšťam, že aj v našom prípade môže byť takýto problém. Jej rodina nie je bezchybná (a čia vlastná je?), takže je dosť možné, že niečo v tom bude.
Ja ju do ničoho tlačiť nebudem, ona sama mi predsa povie, čo je vo veci.
emmanuel ked sa tomu vyhyba niekde bude problem. Mojmu ex tiez narozpravali nasi veci ktore fakt nemal vediet a zmenili mu na mna nazor a odvtedy uz tiez nikoho k nam nevolam. Byvam v podnajme aj s novym frajerom s nasimi si sem tam zavolame ale inak sa vyhybam. Proste nie kazdy mame doma idealnu rodinu . Skus ju pochopit.
Dako vam vo vztahu hapruje komunikacia. A este raz komunikacia. A do tretice vsetko dobree cize vam hapruje komunikacia))
Pozri. Zasnubili ste sa. Cize okrem teba to chcela aj ona (neodmietla ta). Takze co ti brani sa s nou o tom normalne otvorene uprimne porozpravat? Co ta pohryzie ci co?) Ona tvojich rodicov pozna, ste spolu, lubite sa, zasnubili ste sa. Jej rodicia o tebe uz aj tak o tebe vedia cez tie telefonaty, takze sa jej na to normalne opytaj (urcite to zaujima aj ich kedze ta uz poculi, vedia o tebe tak sa asi tiez zaujimali). Nepytaj sa vycitavo ale normalne, ze ta to zaujima. Lebo tych dovodov moze byt naozaj XY. Niektore co poznam tahaju tych svojich hned "po zoznameni" domov)) Ja zas som nieco ako ta tvoja) Tak ja ako aj ona mozu mat na to rozne priciny a dovody
Niektoré kočky majú rodičov ťažkých zakomplexovancov, čo si zvyšujú sebavedomie ponižovaním svojích detí a opovrhovaním nimi. Ktorý rodič ponižuje svoju dcéru medzi štyrmi očami, ten ju ponižuje aj v prítomnosti frajera a bude ju ponižovať aj pred jej deťmi. Ktorý rodič svojou dcérou opovrhuje medzi štyrmi očami, bude ňou opovrhovať aj pred jej mužom a pred jej deťmi. Tak aj to môže byť dôvod, prečo sa babenka nemá k tomu, aby ťa zoznámila s rodičmi. Asi sa bojí, že ju budú ponižovať pred tebou a že to ich zlé správanie od nich odpozoruješ a potom ju začneš ponižovať aj ty, opovrhovať ňou. Len toto ma napadlo. Nejedna baba kvôli tomu radšej ani žiadneho frajera nechce a zostáva sama s vibrátorom. Asi tak. Však spýtaj sa jej narovinu, či má aj ona takých rodičov. Potom už budeš vedieť, či je tam pes zakopaný.
Niektorí nemajú dokonalé vzťahy s rodičmi možno má zlé skúsenosti s posledným vzťahom, že jej to rodičia pokazili. Mal som osobne taký problém tiež som raz predstavil priateľku mame a správala s k nej veľmi nepekne nehovorím, že sme sa kvôli tomu rozišli ale troškou to aj prispelo. Pre niektorých rodičov nie je pre ich dcéry/synov nikto dobrý hlavne pre matky.
Rok je dost.Neboj sa jej povedat.Staci ked sa opytas...alebo povies ze by si uz chcel tiez spoznat jej rodicov.
"Kedy ste spoznali vy rodičov svojej alebo svojho nastávajúceho?"
Na 4,5 alebo 6x co sme boli spolu.
"Čo si myslíte, nechce ma predstaviť alebo prečo sa takto správa?"
Otazka na nu, nemyslis ze po roku by ti mala byt schopna nato odpovedat? Mozno len preto, lebo si sa tam nikdy nepytal..