Cital niekto tu knihu? O com je?

natalisim

Laska pride ked ju najmenej cakas. Presne tak to v zivote funguje ja napriklad teraz ked nechcem vztah tak ma otravuju kadejaky chlapi :) len tomu daj volny priebeh neni nič horšie než ked nato tlaci a muzi to vycitia a potom zdrhaju :) Ake zdravotne problemy ta trapia?

Mesačný princ

In grida - ja mám jednu teóriu. Do života nám neprichádzajú ľudia a udalosti, ktoré si prajeme ale tie, ktoré potrebujeme.

Potrebuješ pochopiť, žiadne také ,,myslím na to pekné,, a ono sa to stane :D neblázni.

To naozaj tomuto môže niekto uveriť? Hej môže, tak ako veľa ľudí, ktorí si na chrípku nechajú predpísať antibiotiká a čakajú, že im pomôžu :D

Niekedy nerozumiem ľuďom...omyl, ľudia sú divní :D

In grida

Natalism a preco to u mna v laske a v zdravi nechce fungovat? Kde robim chybu? Chcem sa vyzdraviet, chcem aby si ma nasiel nejaky muz podla mojich priani a nevychadza to. Zdravie sa mi nelepsi, naopak zda ze sa komplikuje a stretavam len samych nevyhovujucich mne muzov. Tak kde je chyba? Nesilim to, snazim sa len samu seba presviedcat ze bude dobre.

0vecka

je to nieco o otm ze ak si nieco zelas tak sa to splni a ten zbytok akoze rwelane priklady toho ako sa to stalo... inak uyplna blbost a kupy si to fakt len clovek s podpriemernym iq

natalisim

Ingrid ja som ju citala aj ju mam doma je skvela podla mna :) naucila ma uvolnit sa sustredit sa nato co chcem po com tuzim a naozaj ked som zmenila myslenie zacali sa diat da sa povedat zazraky v mojom zivote :) Kniha vlastne pojednava o tom ze treba ist za tym po com tuzis za svojimi snami :) Za mna super knizka konecne pozitivne citanie v tejto hnusnej dobe :) isto odporucam

In grida

Dakujem, len to s tou laskou akosi nie a nie vyjst. Nefunguje to :D
Aj so zdravim to nefunguje v urcitej oblasti aj ked sa snazim mysliet pozitivne :D