Knihu Tajomstvo. Moze mi niekto popisat co sa v tej knihe pise. Nemozem ju nikde zohnat. A v kniznice ju tiez nemaju. Minule som citala jeden clanok kde ju vychvalovali ale nic konkretne o nej. Bol by niekto ochotny mi nieco o nej tu napisat? Co sa v nej pise.
Dik
Cital niekto tu knihu? O com je?
Osobne sa nepotrebujem voziť v luxusnom aute či vyhrať v tej lotérii ale anjelik * máš pravdu. Takže v podstate je to tak, ako si myslím ja a 0vecka :) Som veľmi rád, že to vidíš rovnako :)
Jasné, že vedieť niečo je iné, ako túžiť po niečom. Niečo reálne spraviť je o inom a to je všetkým jasné.
Tu ide o to, že ak veríš v niečo, tak sa ti to splní a to je podľa mňa pekná hovadina.
Ak nemá človek možnosti na uskutočnenie svojich snov, tak môže pozerať aj 5 takýchto filmov a sú mu úplne na...
Okrem myšlienok, pocitov, treba k tomu pridať aj presné pochopenie, ako dosiahnuť svoj cieľ. Čiže, nestačí veriť, že vyhrám v lotérii, nestačí cítiť radosť z výhry, treba vedieť správne čísla. :o) To platí pre všetko. Tie rodiny nezbohatli pre to, že tomu verili, ale preto, že vedeli, ako zbohatnúť. :o) Nestačí sedieť v obývačke, predstavovať si, že sa veziem v jaguári, cítim vietor vo vlasoch..ale treba zdvihnúť prdel a na to auto si zarobiť. To pridané k tomu je ale to, že pracujem s radosťou a to ide, samozrejme, lepšie od ruky.:o) Secret revealed. :o)
Mesačný princ oni ti povedia ze tomu neveris dostatocne.. ak by si tomu veril tak by sisi dnes zobral pozicku lebo by si vedel ze ju zajtra z tej vyhry splatis... a podobne hovadiny..popripade by si minul setky peniaze co mas do posledneho centu no lebo ak si to neurobil tak to znamena ze tomu neveris... podobne ako vymetenci z putinovho fanklubu veria ze jedina stabilna mena je rubel a ked som sa spytal kolko z nich predali eura a kupili ruble tak sa priznal iba jeden ...
Ja 888, :)
Kazdemu sa dostava presne podla toho comu veri :) takze to je tvoja vec, mesacny princ. Uz nejaku dobu nepresviedcam. Kazdemu to jeho sa dostane (podla jeho viery) a ano,zapal a aj vselico ostatne moze zmiznut len tak - zacielenim pozornosti, ale to je uz pre pokrocilych. Pracujem s tym. Takto sa lieci aj moj syn, k doktorovi nechodime, vsetko je v hlave a clovek co pochopi, aky je mocny vdaka svojim myslienkam a pocitom vyhral. Len takeho masa spolocnost nechce :) Prebudeny clovek je nebezpecny pre tych ktori nas zotrocuju, ale ľudia nerozmyslaju a myslia si ze to ako to je,ze musia s kazdou blbostou ist k doktorovi napr...ze totak ma byt. Alebo zemusia driet od rana do vecera a sledovat telku a nechat si vymyvat mozog médiámi... kazdemu to jeho.... takze tvoj nazor je proste vpohode. Neberiem tj ho
ja888 - ako nič v zlom ale naozaj máš pocit, že spoločnosť si praje takých ľudí, ktorí vzniknú z tej knihy ak ju pochopia?
Je to podľa mňa pekná p.... a len placebo efekt. Akože myslím na to, že tie tabletky sú antibiotiká, veď doktor by mi nepredpísal len nejaké cukríky a do rána mi zmizne bolesť a zápal? A ono to boli len cukríky a zápal zmizol :D
Neblázni, tomuto nikdy neuverím
Este dodam ze preto to mnohym ludom nefunguje a vyhlasia ze je to blbost, lebo sice afirmuju do nemoty ako ja som krasna,ja som bohata ale nie su zladeni s tym co naozaj chcu. To je vlastne zaklad. Byt v dokonalom sulade s tym co chceme. Cize byt dokonale zladeni s afirmaciou, ktoru si opakujem. Cize to tak aj citit. Ked si clovek opakuje ze " ja som zdrava" ale neciti sa zdravo tak tvori nadalej chorobu. A tam stroskotava takmer kazdy clovek ktory sa s vervou pusti do afirmovania a pozitivneho myslenia. To iste s peniazmi. Nestaci si teraz afirmovat ze som bohata ked sa citim totalne zle pri pomysleni na to ze nemam dost penazi. Podla zakonu príťažlivosti musi clovek vopred citit ten pocit stavu ktory chce. Cize treba na to ist velmi malickymi krockami a hladat postupne zladenie sa s tym co chcem. A to je na dlho..
ako sa to robi. Najlepsia literatura na to je od Esther a Jerry Hicks. Na youtube je kopec videi od nich vacsina v anglictine ale aj s titulkami. A kto sa raz do toho dostane a tvori si život aky chce, to je parada...
Tajomstvo je skvela kniha,len nevysvetluje veci do hlbky a vlastne je spravena dost senzacne - pre americky trh. Zakon pritazlivosti je jednym z najdolezitejsich zakonov vesmiru - cize si pritahujes to na co myslis. Aspon to tvrdia v knihe. To je len polovicna pravda. Myslienka spojena s emociou pritahuje. Cize zbytocne niekto "mysli pozitivne" ked pri tom ma "negativne" emocie. Lebo su to prave tie emocie co tvoria nasu realitu. Ked sa kvoli niecomu clovek trapi, strachuje, tak si pritahuje presne tu vec. Vlastne da sa to zhrnut asi takto: vesmir ti dava to na co myslíš v spojeni s emociami. Cize da ti aj to co nechces ak na to myslis. A da ti to co chces, ak o tom zmyslas s radostou. Tento zakon je dost tazke pochopit na prve citanie, ale kto raz pochopi a zacne tvorit/zhmotnovat/manifestovat/ deju sa mu zazraky. Tento zakon vyuziva mnoho najbohatsich ludi sveta, pre nich to ziadne tajomstvo nie je. Napr Donald Trump, a dalsi... o tom pisu aj v svojich knihach. Alebo Richard Branson len to tak nepomenuvaju. Preto vlastne moze miliardar skrachovat ale zas si pritiahne peniaze. Preto su bohati ludia stale bohatsi a chudobni chudobnejsi. Lebo si to tvoria myslou a emociami. Takisto to funguje v ostatnych oblastiach zivota.
A clovel co to odsudzuje ma na to samozrejme pravo, ale zial to len nepochopil a nikdy nepochopi. Ale aj to je dobre. Tento svet je prave preto tak nadherny ze je roznorody. Leby sme vsetci zmyslali rovnako, prestal by vyvoj...
Natalism zenskeho charakteru, nechcem tu rozpisovat viac.