ahojte,neviem kde mám začať,potrebujem pomoc, mám 17 rokov, depresiou trpím vyše 2 rokov,je to na mne už pomali aj vidieť,aj napriek tomu že som navštevovala psychologičku a mala terapiu mi není lepšie,,Psychologička mi predpísala aj lieky na depresie, úzkosť a podobne... no mám pocit že nezaberajú stále mám tie isté stavy, depresie..Bojím sa to mojej psychologičke povedať,pri neučinku týchto liekov čo berem teraz nasledujú antydepresíva a to veru nechcem... Sú to ťažko návykove lieky, ale takýmto tempom neviem čo somnou bude potrebujem radu, váš názor,už neviem ako ďalej, ďakujem.
depresia
Ahoj NELAA6. Skusala si rozmyslat nad pricinou tvojich depresii? Ak to nema pricinu tak asi najlepsie ten psychiater a lieky. Ale mozno to ma pricinu a lieky nepotrebujes. Ako sa pocas depresie citis? Co prezivas? Hlavne s neboj o tom hovorit, dobre ze si napisala. Tak ako ma niekto chronicke bolesti chrbta, ty mas bolesti na dusi. Skus popisat svoje pocity. Mozno ti budeme vediet poradit. Vela krat je to sposobene niecim z tvojom zivote, niecim co napr. dusis v sebe alebo tym ako nad vecami prezivas. Dokonca su aj take osobnosti ktore maju sklony k depresiam. Tym by ale psycholog mal pomoct. Neviem no, skus to viac rozpisat. Sam sa liecim na depresiu, viem ake to je.