Ahojte,chcela by som sa opýtať ked si niekto pred lakovaným nechtov nanesie okolo nechtu (na kožu)take lepidielko alebo čo to je a potom nalakuje necht a nemusi dávať pozor aby nezasiahol kožu,po nalakovani nechtu si to nednoducho zlupne dole :) A hotovo necht je krásny :) Prosím čo to je za lepidlo alebo ten lak??? A ešte sa chcem spýtať ako odstrániť kožu dole na nechte??ja to odstranujem takým želiezkom,kožu potom zhrniem dole ale zostane mi tam velký hrbol .Ďakujem :D
Nechty
Na tvoju prvú otázku odpoveď neviem, ale na tú druhú: tým želiezkom si ju môžeš dole potlačiť a potom si normálne a OPATRNE nožničkami kožičku odstrihneš. ale nie je dobré to podľa mňa robiť, lebo potom vo väčšine prípadov(čo poznám) začala tá kožička rásť rýchlejšie, ale u každého inak.:) keď máš malé nechty, tak potom to vyzerá lepšie... PS: necht sa dá pekne nalakovať aj bez lepidielka alebo čoho. :) uznávam na ruku ktorou píšeme je to ťažšie, ale nie nemožné.:D a keď máš široké nechty, tak si nelakuj na úplne celý necht , ale trochu od bokov nechaj, aby sa opticky zmenšil a pretiahol.:)