Pozdravujem :)
neviete mi poradit ako na prirodzene kucerave vlasy??? V den,ked ich umyjem,su krasne,ale na druhy den rano sa mi chce plakat,stale su suche,bez tvaru,bez lesku a strasne sa krepovatia a vypadavaju. Aj ked sa mi ich podari rano skrotit,tak za dve hodiny aj tak vyzeram ako diva bara :-( celkovo su fadne bez zivota :-( vlasy necesem,nefenujem,drogeriu pouzivam urcenu na kucery...
Vopred dakujem :)
Nestastne kucery :-(
Do vrkoca?? Na riadne kucery urcite nie,raz som to spravila,a vysledok bol katastrofalny.
Vlasy fenujem len v nevyhnutnych pripadoch,dokonca obcas idem spat aj s mokrymi vlasmi,ale to ich na noc stiahnem do drdola co najvyssie na hlavu a gumicku nestahujem uplne,a niekedy su potom rano este krajsie nez ked idem spat so suchymi. Ale v kazdom pripade,po rannom boji s upravou kedy ich dam ako tak dokopy,za par hodin stratia pruznost,splasnu a krepovatia a to mam potom chut ich zopnut do copu lebo vyzeraju strasne.
I dont care
Podla vsetkeho nemas nase vlasy.Pretoze my ich mame teda aspon ja nie vlnite ale uplne kucery.Takze ked ich mam od korienkov kucerave,neviem ako by som vyzerala po zapleteni do copu.Vrch jak baran a od polky len vlny...
Zehlicka vlasy pali a fen susi.Pokial nedas na horuci stupen susenia,neuskodi az tak.
Vlasy si nefenuj, vraj to skodi rovnako ako zehlicka. Ja mam tiez taky problem ale ked sa uschnu tak si ich dam do zapletaneho copu a spim tak. Rano rozpustim a su take vlnite. Obcas si ich aj vyzehlim potom a je to super ale fakt len malokedy lebo zehlicky skodia.
Dakujem krasne :)
Idem si ho hned objednat,tak dufam,ze to pomoze,lebo uz zufala z toho v akom katastrofalnom stave su. Predtym som bola na ne pysna,no teraz mam skor pocit,ze su ta najskaredsia cast na mne :-(
www.vsetkoprevlasy.sk
Mas ;-)
Fotku mi nejde prilozit ale vygoogli si ho.Stoji trosku viac,ale mam ho na aj na -3 mesiace.Oplati sa investovat.
"CHI-silk infusion" hodvabny olej na vlasy.
Poznam ten problem.Mam to iste.Umyjes a su krasne a na dalsi den...metla.Naucila som sa s tym zit.Kucerave vlasy su vzdy suche preto im treba vyzivu.Hlavnej olej ktory ho trosku zamasti.Ja pouzivam uz roky olej ktory by som nevymenila za nic.Po umyti nasprejujem vyzivou,dam olej a trosku penoveho tuzidla na kucerave vlasy.Vysusim fenom.Nie horucim.Ked susim,krcim vlasy rukami.Takto vydrzia dlhsie.Bud rada ze nemusis investovat do strihov a kadernikov.Tebe staci umyt a upravit.