Chudnutie len cvičením?

Príspevok v téme: Chudnutie len cvičením?
Jozka234

Je možné schudnúť len cvičením? Bez úpravy stravy prípadne len s minimálnou zmenou?
Nečakám nejaké extra veľké zmeny, potrebujem schudnúť asi tak 5-6kg a trochu spevniť svaly. Mám 25 rokov.
Začala som behávať na orbitreku tak 3-4x do týždňa po 45 min. + drepy a cviky na spevnenie brucha.
Problém mi robí strava keďže som študentka a popri škole aj brigádujem stravujem sa dosť nepravidelne no snažím sa do jedálnička pridať viac zeleniny a obmedzovať biele pečivo a sladké, aj keď občas zhrešim.
Myslíte že týmto spôsobom uvidím nejaké výsledky? ak áno tak za aký čas? ak nie, tak čo by som mala zmeniť?

gabona1

Ahoj, cvičenie je síce super, ale ja som z neho neschudla. 70% robí strava. Treba obmedziť sacharidy a cvičiť, vtedy ide váha pomaly dole. Vyskúšané na sebe.

Janka8374

Ahoj :) Môžem ti odporučiť zmes morských a sladkovodných rias Spirulina, Chlorella a Kelp. Je to nie len na chudnutie, ale aj na detox. Ja to užívam zatiaľ dva mesiace, ešte prvé balenie, ale schudla som zatiaľ 5 kíl a cítim sa oveľa lepšie -odkaz odstránený- :-)

blueberryNN

Netusim, kolko vazis, ale ak mas BMI v norme, jedavas aj sladkosti a doprajes si z jedla cokolvek a iba tri razy do tyzdna cvicis po 45 minut, to je fakt nic. Takze zazraky necakaj.

0vecka

ci jes biele pecivo alebo celozrnne je skoro jedno... ono ani nejaka sladkost raz za cas neskodi... 3x tyzdenne 45min je celkom slusne imho ak nezacnes jest viac tak nemas problem tych 5kg schudnut tak za 2 mesiace

Trolololo

Ja si zas myslim, ze nie. Mozno na zaciatku troska schudnes ak si doteraz necvicila. Ale ak budes jedavat napr. Sladkosti, chipsy, cola a podobne tak ti to cvicenie podla mna nepomoze.

To je moj osobny nazor, ale vyskusaj, mozno sama zistis, ze ked budes cvicit ze budes mat mozno mensiu chut na nevhodne potraviny.