Voda pri sexe

Príspevok v téme: Voda pri sexe
LauraH.

Ahojte. Chcela by som sa zdoverit s mojim problemom a spytat sa vas, ci aj vy zazivate nieco podobne a ci to je normalne. Moj problem je v tom, ze pocas sexu som zacala vylucovat velmi vela akejsi vody alebo ako sa to da nazvat. Niekde sa pise o mokrom orgazme ale ja to vylucujem aj mimo orgazmu. Nejde o to mazlave co vylucujeme v malom mnozstve ked sme vzrusene. Teraz sa mi to stava uz aj minutu po zacati sexu ze zo mna tecu prudy a aj pri prstovani zo mna strieka voda. Je to strasne neprijemne a neviem ci sa mam s tym obratit na doktora :( Nevylucujem to stale, ale iba vtedy, ked sa mi napr. blizi orgazmus alebo ked sme v najlepsom. Lenze potom je vsetko mokre a najhorsie je, ze najskor to je bez zapachu, ale ked to uschne na posteli tak to citit po moči...:( pritom o moč nejde na 100% pretože mi to ide rovno z vagíny...je to normalne? mam 24 rokov a deje sa mi to posledné 3-4 mesiace. Stale mam toho isteho partnera uz od 18. Ak by to nebolo citit tým močom tak by som to nepovazovala za az taky problem, ale uz sa kvoli tomu aj obavam sexu a snazim sa pri tom mysliet na nieco ine len aby som sa nevzrusila...Dakujem za odpovede.