Dobry den. Neviem ci je to naozaj skleroza. Ale neviem si spomenut kde som odlozila veci. Tak som to schovala ze si neviem vobec spomenut. Budem potrebovat hypnotizera. Neviete mi nahodou poradit dakeho cloveka co by ma dokazal shypnotizovat aby som si spomenula. Vidim to realne akjedine vychodisko
skleroza
Dakujem. Ale prave nemozem si vobec vspomenut na ten den. Problem je v tom, ze v zivote som si nic nrsvhovsvsla. Prislo mi to mentalne na rozum ze by som si mala scovat tie veci. Ale sme sli na dovolenku a som sa ponahlal na taxik. Nemozem si spomenut ani v kyorej izne som to schovala. Bolo to v juni. Cize dist casu nato aby som to nasls. Uz som hladals niekolko krat a nic. A keby to boli ina kluce tak to nic. Je to darcek od rodicov. Som zufala dama zo seba.
Ahoj,
každému sa môže sťať, že si nespomenie, kde položil danú vec, ale to neznamená, že trpíš nejakou formou sklerózy, ak sa Ti to nestáva veľmi často a pravidelne (minimálne sklerózu multiplex by som vylúčil). Veľmi veľa činností náš mozog robí automaticky a ani si to neuvedomujeme, navyše máme plnú hlavu riešenia rôznych problémov, takže veľmi ľahko sa Ti môže stať, že si nemôžeš spomenúť na odloženie kľúčov. Čo sa týka rozpamätania sa, snaž si premietnuť ten daný deň od rána krok po krok, veľa krát sa stane, že sa človek rozpamätá aj na iné detaily, ktoré ho môžu priviesť k riešeniu. Čo sa týka hypnózy, nie na každého to zaberá a kvôli kľúčom by som určite neriskoval so svojim podvedomím.