Prosim vas poradte mi niekto lebo fakt som uz zufala. Skoro mesiac na protikandidovej kure a stale mi vychadza ten slinovy test pozitivne...ako sa tej pliagy zbavit? Je ten test vobec spolahlivy? Ale aj jazyk mam stale biely. Prosim pomooooc!! Je tu niekto kto bojoval s kandidou a vyhral?
Slinovy test pri candide
Moireal ty si uplne zlaticko! Velmi pekne ti dakujem za tvoju snahu pomoct! Mrzi ma, ze si v tom zas, to ma teraz utvrdilo v tom, co som tu uz citala, ze ked to uz raz clovek mal, tak sa toho nezbavi.. je to na slucku, ozaj som z toho hotova. Ten pripravok co si si objednala nepoznam, ale velmi ti prajem aby ti pomohol a dufam,ze sa potom ozaj ozves... Obdivujem ta za tvoju pevnu volu, ta mne zial chyba... Vsetko dobre!
No. Momentalne ma dobehla candida asi ako teba, aj ked ja mam este bohvieco ine. Mne doktori nikdy nic nenasli, ani tu candidu ale mam dost velke problemy. Tie intolerancie ja neviem. Lebo kopec veci, co som predtym jedla, nemam pocit, zeby mi vyslovene robili zle, lebo mi vysli aj zdrave potraviny a to je az chore. Dodrziavam sice tu dietu ale vdaka tomu ze mi vypadli dake potraviny,zacala som jest veci, ktore candidu teraz zhorsili a momentalne som tam kde som bola pred nejakym casom. To s tou candidou je dosledok oslabenia tela a asi aj takych zapalovych lozisk. Ja som si teraz objednala golden yaccu, opat raz aninove vlozky, peruanske byliny a uz som rozhodnuta vyskusat aj duchovnu terapiu, ked toto nepomoze. Viem, ze teraz ta asi velmi nepodporim, nakolko mam sama dost problemov, ale niesi v tom sama. V com konkretne citis, ze je za tym candida? Ja som si raz robila tiez ten slinovy test ale nevysla mi z neho candida, hoci priznakov by na nu bolo. No kazdy sme zial iny a priznaky sa vselijak miesaju. Jedine co moze pomoct, je zautocit z kazdej jednej strany. Ja niesom velmi za uplne striktnu protikandidovu dietu. Ked mas chut na sladke, skus si piect z pohanky daky pernik alebo piskotu a oslad xylitolom, ten ich ich nezivi. A jedz ovocie, ktore obsahuje vela vitaminu c. Ten tiez dost pomaha. Napriklad kiwi, citrony, grepy. Mozes aj bobulove ovocie. Ale tiez to nemozes prehnat, musis si sama ustriehnut, kolko toho ovocia tolerujes. Tu na fore som nasla konjakove cestoviny. Konjak je vlaknina a vyrabaju sa z nej rozne cestoviny. Pride mi to ako dobra priloha k masu, rybam. Nakolko skrobom by bolo dobre sa vyhnut a tiez velmi nejest ryzu, ta ma tiez tych sacharidov. Ale nejake mnozstvo by si mohla. Experimentuj s roznymi druhmi zeleniny. Najviac by si mala jest salatov a sirovych zelenin ako por, cibula, potom samozrejme cesnak, mlada cibulka. Medvedi cesnak. Spenatove listy su fajn. Skus naklicovat rozne semienka, trebars mungo fazulky, tie chutia ako hrasok. Musis dostat vela chlorofylu do tela. A vela vitaminov a mineralov. Skus si zohnat nejake v koloidnej forme. Alebo skus nejake pd zasadite soli. Ak mas tolko intolerancii, musis hladat rozne alternativy. Skusat nove druhe zelenin, ryb, masa.
Neviem co by som ti este poradila. Mam teraz akutne problemy a ak by mi pomohla ta golden yacca, napisem ti sem. Zatial sa drz!
Moireal teraz citam tvoj prispevok este raz.. ze sa este stale stravujes alternativne.. znamena to, ze sa ti tie intolerancie nepodarilo vyliecit?
Lebo v tom pripade, ked nemam nadej, ze mi tieto hladovky pomozu, tak sa na to hned vykaslem a zacnem jest... neviem si totiz predstavit, ze by som si musela teraz cely zivot davat pozor, co dam do ust. To nie. Prosim prosim napis mi tvoju skusenost, alebo mozno je tu este niekto, kto vie poradit???
Dakujem!
Udrzba stranky mi prekazila odoslanie fajneho dlheho prispevku co som ti napisala. Tak len v kratkosti. Ja som predtym nemyslela ze nemas jest ale jest to co ti nerobi problem. Intolerancie sa este nepodarilo vyliecit, je to dost individualne. Mozno v buducnosti, ale teraz treba nejest to, co ti oslabuje telo. Neviem co vsetko jest nemozes, ale zameraj sa na to, co mozes. Spominala si kukuricu, tak mozes polentu, ta sa da jest na vela sposobov. Dalej su vselijake muky ako ryzova, zemiakova, pohankova, gastanova, zo strukovin, orechov a nezmanych plodin. Je to drahe, co ma tiez hneva, ale tak co ma clovek robit, ked chce byt zdravy? Budes musiet hlavne v bio obchodoch nakupovat. Ja ked si chcem rychlo navarit, jem ryzove alebo pohankove cestoviny, strukovinove mi nechutia a k tomu nejake bylinkove pesto. Inak prevaznu vacsinu jem zemiaky, ryzu, pohanku, quinou, ryby, sem tak kuracie z bio chovu.
Slinovy test nemusi byt stopro pravdivy, len zato, ze sa to vsade na nete pise. Intolerancie mas potvrdene doktorom, tak sa toho drz. Drzim ti palce aby ti bolo coraz lepsie. :)
preco to neriesis hned s lekarom?
Ten test je spolahlivy, pisu to vsade na internete
Moireal. Tak krasne si to napisala, uz som si to precitala parkrat. Tvoje slova ma tak povzbudili, ze som sa odhodlala na este jeden detox. Ale pravdupovediac zacnem od pondelka, musim sa dat trochu dokopy. Moje telo bolo po tej hladovke uz tak zoslabnute ze som musela aj z roboty skor odist, mala som hrozne stavy. Prisla som domov a konecne som sa najedla, to ma normalne prebralo k zivotu. Nemozem uverit, ze to je pre organizmus zdrave, a okrem toho si myslim ze cukor telo tiez potrebuje. Len na to mi nikto nevie odpovedat. Mne liecitelka nariadila trojtyzdnovu kuru len na zelenine a ryzi. Lenze uz na stvrty fen som brokolicu nemohla ani vidiet tak som radsej hladovala. Mam totiz intoleranciu na vsetko, aj raz, pseno...proste ziadna alternativa za psenicu. Ok. Idem do toho este raz. Nebudem dva tyzdne jest. Moireal este raz dakujem! Prosim ta keby si mala chut mi napisat tvoju skusenost..velmi.by mi to pomohlo! Ci si si vyliecila intolerancie a ako...vdaka!!!!
Silvinka, mas intolerancie, sustred sa na tie. Tvoje telo nevie niektore veci metabolizovat, musis mu dat vydychnut, aby sa mohlo zregenerovat a zacat sa liecit. Candidu mame vsetci v istom mnozstve. Ako som uz pisala, vyhladaj dakeho prirodneho lekara, ktory ti poradi ako sa dat dokopy bez chemie. Nenahovaraj si tu candidu tolko. Pripominas mi seba pred dvoma-troma rokmi. Zameraj sa na liecbu a nie chorobu. Na 100% ti nikto nepovie, ze za vsetkym stoji candida, ale efektivna detoxikacia by mala pomoct tvojmu zdravotnemu stavu. Len uz hlavne necitaj debiliny ohladne candidy na nete. Vidis, ako ta to stresuje, tak nechod sama proti sebe a kasli aj na nejaky blby slinovy test. Ludia ti tu neodpisuju, lebo tem o candide su tu stovky a ludi nebavi sa s tym stale zaoberat. Vyber si to, co ta hlavne psychicky dostane hore, tam sa moze zacat celkova liecba, nielen tela ale aj psychiky.
Asi by som odporucila ist za lekarom, nech vam predpise systemove antimykotika.