Krvácanie z nosa - POMOC

Príspevok v téme: Krvácanie z nosa - POMOC
Flexo

Zdravím, Mám neustály problém s krvácaním z nosa. Mám 21 rokov. Krv mi ide od malička. Pred pár rokmi sa to ustálilo. No teraz sa to zase začalo. Krv mi ide aj 5-8x denne, či už je to pri bežných činnostiach alebo športe alebo len tak z ničoho nič ak napr sedím.
Krčná doktorka mi povedala že mám bohaté prekrvenie nosa a to bude tým. Niečim mi to prepaľovala no nepomohlo to nikdy. Viete mi odporučiť dobrého lekára, ku ktorému by som mohol ísť na vyšetrenie? ( celé slovensko) Aby som mal istotu že to nieje nič vážne.

Ďakujem za Vaše odpovede

Flexo

Ďakujem za odpovede. Askorutin som skúšal no ten bol stále iba dočasné riešenie. A pri zraneniach nemám problém so zrážanlivosťou krvi, aspoň som si to nikdy nevšimol. A nosom sa mi dýcha dobre, taktiež som si nevšimol žiadne ťažkosti. Je možnosť že to bude niečo so slezinou ?
Skúsim v najbližšom čase ísť na tie odbery a vyšetrenie krvi. Som zvedavý či zistím niečo nové, pretože to púšťanie krvi je celkom otravné :)

syndiluca

Tiez by som najprv isla na odbery k obvodnej lekarke a ta nech ti da odporucanie k hematologovi aby vysetril tie faktory zrazanlivosti ako spomenul cogito. vyborne je centrum hemostazy a trombozy v kosiciach, doc.hulikova.ale tie parametre ti vie vysetrit kazdy hematolog. takze sa dozaduj od svojej obvodnej, aby ta odporucala k hematologovi.

cogito

Ahoj,

pri odbere boli výsledky krvnej zrážanlivosti v poriadku? Respektíve, keď sa zraníš, nemáš problém so zastavením krvácania? Nosom sa Ti dýcha dobre?