Ahojte, chcela by som sa informovať, či niečo také v BA existuje, prípadne na koho sa mám obrátiť, pokiaľ mám zrejme akútne gynekologické ťažkosti a gynekológa na druhej strane Slovenska (momentálne domov nemôžem odcestovať ešte týždeň)
Na pohotovosť do Ružinova ani na Kramáre ísť nechcem, nakoľko s týmito pohotovosťami mám veľmi negatívne skúsenosti a predošlé iné zdravotné problémy len zhoršili.
Ide o to, že som začala veľmi silno a bolestivo krvácať, pripadá mi to ako menštruácia, lenže tú som mala pred dvoma týždňami. Tá bola síce slabá, no to pripisujem tomu, že som pár dní krvácala aj 2 týždne pred ňou - počas ovulácie. Teda už tretíkrát po sebe krvácam v dvojtýždňovom intervale.
Pred polrokom mi našli na MRi cystu na vaječníku, čo ale gynekológ vylúčil po ultrazvuku (ktorý podľa mňa urobil veľmi rýchlo a za polminúty prezrel oba vaječníky), preto sa obávam, či to nespôsobuje tá, nakoľko menzes nemám ani po 8 rokoch pravidelný a mávam hrozné bolesti.
Pokiaľ by tu boli ženy, ktoré riešili podobný problém, tak budem len rada ak a vyjadria :)