Ahojte potrebujem poradiť naozaj dobrého zubára v Žiline. Najlepšie zazmluvnený so VšZP. Dobrý u mňa znamená hlavne príjemný. Mám extrémny strach zo zubárov nebola som tam niekoľko rokov a mám veľa kazov ale pokiaľ na mňa je sestrička nepríjemná alebo zubár tak tam ani nejdem. Lekár mi musí byť ochotný dať injekciu keď si o ňu požiadam. (zatiaľ som sa stretla len s prístupom nedám veď to nebude bolieť a vždy som sa potom šla zblázniť od bolesti).Pred vyšetrením je mi na vracenie a do plaču tak hocaký náznak nátlaku od doktorov nezvládam. Je to veľmi súrne tak prosím o nejaké mená Ďakujem
Dobrý zubár Žilina
ja osobne som hladala vyse 3 mesiace dobreho zubara v ziline ktory by ma zobral. chcela som na poistovnu no nenasla som kazdy mal plno tak potom ze si budem platit a este aj tak som mala problem najst!!! nastastie sa podarilo bola som dnes na prehliadke a super a ze este par ludi beru mi povedali. vola sa kasman z ilovedent tak snad niekomu pomozem pri hladani:)
ja chodim do stomatologickeho centra, ale oni nemaju zmluvu s VSZP, takze si vsetko platim....takze neprijemny personal osm este nezazil.
tebe by sa tam asi nepacilo, ale fyi baby su tam fajne, ani injekcie netreba :)
Skuste Mudr.Jakuba Bicana. Ja chodim k nemu, max.spokojnost. chodil som od dectva k jeho otcovi ktory uz nerobi, mlady je jeho skola. Sikovny.