Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vymyslena choroba na 3 tyzdne

Príspevok v téme: Vymyslena choroba na 3 tyzdne
slecnadiana

Dobry den,

viem ze budete hladat za tymto nieco zle, avsak verte mi, netreba. Pracujem v zahranici a nemam narok na ziadnu dovolenku. Vsetci moji kolegovci si vymyslaju choroby na tyzden, vsetko je ok.
Viem ze je to nefer si chorobu vymyslat, zdravie je na prvom mieste, ale verte mi je to na mieste.

"Potrebujem" chorobu , operaciu, na tri tyzdne, ktoru dokonca budem vediet vopred aspon par dni.

Musim ist velmi moc domov na SK z rodinnych dovodov, toto by mi ale bohuzial nepreslo tak to musim riesit takto...

Vopred Vam velmi moc dakujem za napady, a prajem vsetkym vela zdravia.

slecnadiana

Skutocne mi netreba papier oficialny, neplatia mi vobec nic ked som chora cize ziadna oficialna PNka. Ono to verte mi nieje podvod, funguje to takto dlho ze kto nieje chory nejde domov, len ja som to zatial este nespravila.

Dajte mi prosim este napady.

moncisko

no neviem či by ti to prešlo bez papierov od doktora.. a vymyslieť si operáciu? tak to podľa mňa tiež nie je najlepšie riešenie

0vecka

nejako sa mi nezda ze by ste tam nemali dovolneku ale naco im to hovorit dopredu? inak mysli aj na to ze ked sa to prevail tak mozes mat dost problem. niesom pravnik ale ked si chora tak ti pravdepodobne bude platit zamestnavatel dalej a teda sa jedna o podvod... imho lepsie by bolo mat naozaj papier od lekara....

slecnadiana

ono papier moc az tak netreba, ked tak nieco vytlacene co si sama naklepem. Ono to len musi vyzerat "odborne" naklepane.

Co napr z kolenom mozem vopred vediet, co budem 3 tyzdne PN?
Zlomenu nohu vopred neviem.

Loriii

Tak taká mononukleoza. Moja kolegyňa neprišla 2 mesiace ale ty by si mohla mat dáku ľahšiu formu :) keď operácia tak možno s kolenom niečo, príp že si si zlomila nohu...ale kde zoberies papier od lekára?