výber vš

Príspevok v téme: výber vš
Laurikka693

Ahojte,

chcem sa poradiť ohľadom mojej dilemy - čo študovať? Mám vybrané dva totálne rozdielne odbory na vš a ide o to, že môžem ísť študovať to čo ma v celku baví ale po škole asi neuživí :/ alebo taký kompromis, že viem že budem mať dobré uplatnenie ale nie som si tým odborom celkom istá - nejako mám strach.

ôôôôô

Radšej ťažšiu školu, ktorá ťa uživí ako flákarinu, po ktorej si nenájdeš prácu. Rozhoduješ predsa o celej svojej budúcnosti. Ťažko na cvičisku, ľahko na bojisku.

kafe

takáto dilema je naozaj IBA a IBA na TEBE. Aký máš drajv, či si náročná na handry, krémiky, dokážeš žiť skromne a variť si doma, či si pohodlná alebo sa vieš obracať.. Ak si dostatočne zapálená pre to, čo ťa baví, peniaze môžeš získať aj iným spôsobom ako prácou. Môže ťa živiť manžel, sezónne si budeš privyrábať vonku, zdedíš niečo, niekto úplne cudzí ťa finančne podporí, alebo budeš mať prácu ešte popri zamestnaní, chovať doma niečo, pracovať na poli, v ovocnom sade (ak niečo také rodičia majú)... len sa nesmieš báť. Všetko je možné :) aj vyhrať v lotérii.
Ale aj tá druhá škola môže byť fajn. Otázne je, čo chceš ty, či si dynamická alebo skôr, kde ťa položia, tam ležíš. Potom voľ radšej druhú možnosť.
.