Co hovorite na cirkusy so zvieratami ?
Cirkusy
Som zasadne proti a urcite by som nesla do cirkusu so zvieratami, cim by som ich podporila.
A ze sa staraju ludia v cirkuse o zvierata? No to je ohromne, ved na nich zarabaju, to by sa nemali o ne starat? Musia sa, inac by nebol zisk. Nechcem tvrdit, ze vsetky cirkusy zaobchadzaju so zvieratami zle ale veru mnohe trpia aj hladom a smädom, nehovoriac o väzneni v malych klietkach. Dalej su otazne metody vycviku tychto zvierat, väcsinou su dost krute, pretoze zviera je nutene sa ucit rychlo, treba zarabat! Cirkusy so zvieratami su uz chvalabohu NoGo.
Cirkusy treba podporovat! Ludia v cirkuse sa o nich staraju 24 hod denne ! Ale to "ochranci zvierat" nikdy nepochopia ake je to starat sa o zvierata.. ceske, madarske, talianske...atd cirkusy obvinuju z tyrania zvierat ale,to neni vubec pravda. Zachranuji je.. zamyslete se !!
je to chore!!!!!
ja na to nechodim mi to ani nepride zaujimave ... ale vis ono je to tak ze napr vo velkochove zmasakraju kravy sliepky atd popripade ich nechaju zavrete cely zivot v malom priestore atd a to su miliony ak nie miliardy a ty tu riesis nejakych par stoviek....
my chodime napr do niecoho podobneho :
www.variete.de
V porovnaní s tými ľudskými je to slabý odvar.