Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hnačka - Nejde to

Príspevok v téme: Hnačka - Nejde to
Tukex

Zdravím idem rovno k veci.

Piatok- od00:00 až tak do rána Horúčka do 39 stupňov a začala hnačka.. riedka stolica atď... V piatok som zjedol asi 4-5 banánov a niekľko suchárov.
Sobota- Nič Kľud žiadna hnačka zatiaľ ma neprehnalo...
Do obeda som zjedol 3 banány, 1 čierny čaj. Na obed ma prínutili zjesť trocha ryže kúsok kuracieho mäsa a mrkvu. Bum za pol hodku som bol na zachode stolica už bola v celku ale na pohľad bola riedka.
Tak som pokračoval iba v suchároch a banánoch.
Nedeľa- do obeda 2 banány, na obed som si dal ryžu iba ryžu všetko bolo v pohode, večer ryža všetko v pohode.

Pondelok- U doktorky povedala že asi hnačka + mi zobrali výter pre prípad že by to bola Salmonela keďže bola tá teplota. Jedol som naďalej banány asi 4 som zjedol a na obed kuracie mäso ryža a mrkva všetko v pohode nebol som na WC aj večer som si dal a znova zjedol 3 banány.
Utorok- Bum. Mám problém dal som si 2 banány, na obed Rizoto k nemu som si dal také papriky guľaté zavárané štipľavé, a 4 hryzy z pizza rožka(ten som asi nemal čo) odvtedy keď som to zjedol asi za hodku som cítil chuť ísť na WC išiel som no iba som pustil plyny a keď som sa pozrel v záchode bola iba malá škvrna riedka vodnatá s priemerom cca 1.5cm. to sa mi stalo aj druhý krát keď som šiel na WC.... Vôbec sa nemôžem naporiadok vyprázdniť alebo čo ?

Tukex

Vedel som že nemá jesť tú papriku ale už mi to chýbalo...
Dobre zabudol som ešte na tie probiotiká.. V pondelok mi doktorka poradila nejaké že 1x za deň a mám ich jesť 10 dní... No v lekárni ich nemali tak mi ponúkli iné tak som ich zobral a povedali že 2 tablety za deň mám zjesť.
Vadí to nejako alebo je to jedno ?

A veľmi vám ďakujem :)

Matiiik

Mozno sa ti to bude zdat ako blbost ale,mne kamoska poradila pol salky cierneho caju ,pol salky coca colyzliat do kopy a vypit u mna to to zabralo rano som uz bol v pohode .

tasty

no evidentne máš narušenú rovnováhu v črevách, musíš obnoviť prirodzenú flóru, skús začať užívať probiotiká a po pár dňoch by sa Ti malo uľaviť, t.j. nabehnúť vyprázdňovanie... naďalej jedz nedráždivú diétnu stravu

a prosím Ťa ak máš takéto problémy nedávaj si papriku v žiadnej podobe a vôbec nie štipľavé zavárané, to je ako klinec do rakvy,

daj si to, ak budeš mať črevá úplne OK, potrvá to chvíľku, ale dodržuj čo som Ti vyššie napísala