muži ktorí nič neriešia

Príspevok v téme: muži ktorí nič neriešia
saskia1331

ahojte zakladam tuto temu pretoze ma naozaj hneva pristup dnesnych muzov co sa tyka rodiny deti a buducnosti. Vo svojom okoli mam vela kamaratov ktorym to taha na 30tku a su spokojny s tym ako ziju vobec sa neplanuju osamostatnit najradsej by mali v kazdom meste inu babu a s tou sa len s casu na cas stretli deti neriesia byvanie tak isto nie proste ziju stylom ,,sme vecne mladici,, vidite to tak aj vy? kde sa da prosim najst normalny muz ktory tuzi po detoch rodine a normalnych hodnotach? Zda sa mi totiz ze muzi v dnesnej dobe su velke deti ktore by len hrali hry spoznavali stale len kde najdu lepsiu babu od tej co spoznali teraz a akoby nechceli opustit studentsky zivot proste velke decka aj v40tke ospravedlnujem sa viem ze su aj taky ktory sa staraju ale vacsina proste na vsetok kasle,.ako to vidite vy?

0vecka

uzdravovatel nevidim jav ze by ludia s vyssim prijmom mali deti skor alebo ze by ich mali viac... podla mna tu o prijem absolutne nejde ... istu rolu hraju socialne neistoty ale skor je to teraz v mode... odkladat zakladanie rodiny popripade si nahovarat ze samemu je mi dobre a podobne veci

uzdravovatel

Veľa mladých ľudí sa dnes veru nezaoberá myšlienkou na založenie rodiny, Táto situácia je daná dobou - logicky ( niet dostatočného príjmu - nie je čo riešiť - nemôžem mať rodinu - zatiaľ) Tí, čo chodia do zamestnania a majú priemerné platy rozmýšlajú asi rovnako - dievčatá by sa aj vydali aj deti chcú - aj muža čo ich uživí - to už je ťažšie - toho princa na bielom koni si mnoho dievčat vysnívalo - ale po rokoch idealizovaného čakania - potom aj zatratilo.
Veru netreba sa čudovať. Ani svet -teda európa nevykazuje stabilitu a ľudia sa jednoducho boja o budúcnosť- a tak radšej neriskujú.
Čo treba - aby sa to zmenilo? Zmena paradigmy - treba pochopiť, že život je úžasná hra a treba sa ju naučiť naspamäť ,hrať tak, aby sme sa cítili čo najlepšie a potom budeme aj konať najlepšie. Netreba mať obavy z nedostatku financií, ak napr. viete riešiť problémy iných a to je základ podnikania - spôsobu samostatného zárobku . Lebo ako zamestnanec -budete vždy pracovať pre iných a nie pre seba. Takže východisko vidím v tom, že sa ľudia začnú popri práci vzdelávať a hladať priestor pre sebarealizáciu v téme ktorá ich baví a pritom im umožní navýšiť príjem -napr. predajom alebo službami cez internet. Všetko sa treba naučiť , ale k tomu treba aby táto myšlienka aj vyklíčila a uskutočnila a to sa v bare,pube,alebo pri telke nedá.
Držím palce všetkým, ktorých som inšpiroval - veď o to mi išlo .
Lebo: najprv je Inšpirácia - potom odvaha - začať konať a nastane prelom - nová skutočnosť - nový spôsob žitia aj nové zážitky a hlavne lepší život - len si treba veriť!

0vecka

a ako si na to prisla ze toto je domena muzov??? kolko zenskych tu vypisuje ako nechcu mat deti a partner ich nuti...

pytu

Tak ono kazdy zije tak ako mu vyhovuje. Ale dost ludi zije tak "prvoplanovo", nezaujimaju sa o buducnost, neriesia co bude ale co je. Tiez poznam takych zopar ale naopak su to dievcata :). Ja mam 25 ale este neplanujem rodinu, chcem najprv vystudovat (co bude dufam tento rok), ziskat stabilny prijem, zabezpecit sa a az potom rodina a deti. Byt nezabezpeceny a priviest dieta do tohto sveta, to je velke riziko. Ja dufam ze sa mi to podari do tej 30-tky. Horsie je ze moja partnerka nechce. Ta by najradsej robila co sa jej zachce a neviazala sa, nieco podobne ako si pisala o svojich znamych. Ale kazdopadne vidis ze su aj taki ktori planuju buducnost, len sa pravdepodobne pohybujes v okruhu inak rozmyslajucich ludi.

Filip TT

Mas asi dobry nadhlad nad vecou.
Je tu plno pribehov, co tu pisu mlade zeny, ktore to zazivaju vo svojom konkretnom vztahu. Muzi maju po 30tke a stale si pripadaju prilis mladi na to, aby boli manzelmi a otcami.

Dievcata im v tom pomahaju, ked chlapcom umoznuju zozbierat vsetky benefity, ktore vztah so zenou moze muzovi priniest, bez toho aby chlapci prebrali nejaku zodpovednost. Este aj tu HAK si platia same....

Dievcata, co by to chceli inak, su potom v konkurencii inych dievcat hendikapovane....

Mesačný princ

Ja to vidím tak, že niektorí muži jednoducho nemajú možnosti nato, aby sa osamostatnili a už vôbec nato, aby pomýšľali na rodinu.