Zdravím,
potreboval by som poradiť s menším problémom, pri ktorom by sa mi hodil najmä názor dám. Pred časom som začal náhodne stretávať jedno dievča, do ktorého som sa zaľúbil. Myslel som si, že sa jej tiež páčim, zdalo sa mi, že z jej strany sú nejaké náznaky (vždy sa na mňa milo usmievala, aj keď neviem, či nie iba zo slušnosti), tak som sa ju rozhodol osloviť. Problém je, že mi to trvalo dosť dlho, kým som sa osmelil. Zareagovala síce pozitívne (netvárila sa, že ma nepočuje :)), ale keď som ju chcel pozvať von, tak mi povedala, že má priateľa. Neviem či priateľa skutočne má (vždy keď som ju videl, tak bola sama alebo s kamarátkou) alebo nikoho nemá a chcela ma tým len taktne odbiť alebo len skúša aký som vytrvalý. Mal by som ju skúsiť pozvať von ešte raz alebo to už nemá zmysel? Normálne by som to neriešil, ale problém je, že na ňu akosi nedokážem zabudnúť...a to sa mi ešte nikdy predtým nestalo.
Tiež by som ešte chcel vedieť, čo ženy myslia tým, ak povedia, že som "milý" alebo "zlatý", pretože doteraz vždy, keď som sa nejakú babu snažil zbaliť, tak som sa dostal iba do kategórie zlatý/milý (vrátane dotyčnej).