Ako nabrať kilá a zároveň spáľovať tuky, udržania hmostnosti

Príspevok v téme: Ako nabrať kilá a zároveň spáľovať tuky, udržania hmostnosti
Ed59

Zdravím,

potreboval by som poradiť, ale skutočne čím najodbornejšie a nie z nejakých článkov na internete...
Začal som od začiatku roku (1.1.2016) ani nie tak že chudnúť, ale potreboval by som spáliť tuky na bruchu, stehnách a na zadku.
Mal som 64 kg,pás 87cm, úplne som prestal jesť sladké, mastné, vyprážené a ostatné veci, ktoré nepatria do zdravej výživy.
5xkrát do dňa jem po troch hodinách, po šiestej nič nejem...
Dal som samozrejme po vyše dvoch mesiacoch nejaké to kilo dole, ktoré som potreboval dať na svoju výšku, ale problém je v tom, že som to dal až veľmi veľa aktuálne mám 55 kg, pás 77 cm...
Takže chcem sa opýtať, či problém je v tom, ktorý si myslím ja, že som mal menší príjem kalórií ako by som mal mať, príjem rovnaký ako výdaj, ale pri mojom prípade to nebolo tak, tak príčinou bolo to, že som dal daľšie kilá dole, namiesto aby som udržal hmotnosť takú ako mám mať...
A teraz čo by som sa rád dozvedel z odpovede, či je to tak čo potrebujem nabrať späť na váhu 59-60 kg, ale zároveň spaľovať tuky.
Rovnaký príjem ako výdaj, tým pádom by som nemal strácať na váhe, čím najvyšší príjem bielkovín, málo tukov a tým pádom by som mal mať zabezpečené nárast váhy na požadované kilá a zároveň by som mal spaľovať faldy z nôh, brucha, zadku.
Tak je to?

Pozn. (Dva mesiace som nemal žiadný pohyb, teraz od marca som začal dávať min. 2 hodiny na bicykli...min. 3 krát do týždňa podľa možnosti, podľa počasia...)

gabča

Ahoj, vyskúšaj napísať príspevok na: chudnutie ako. tam ti odpovedá Miro Veselý a väčšinou do dňa máš odpoveď. ale koľko máš výšku? pri bruchu, vyskúšaj sa zamerať hlavne na brucho, cviky... ale chudneme z celého tela. ja nie som odborník, tak preto ti radím obrátiť sa na :chudnutie-ako.sk
Dúfam, že ti tam pomôže. vyber si hocijakú tému ku ktorej sa to hodí. mám vyskúšané, ak vie, tak odpovie tak, že ti to pomôže. držím palce. Krásny deň.