Co mozem cakat vo vztahu od chlapa byka? Je takyto chlap tvrdohlavy a stoji si vzdy za svojim?
Muž v znameni býka
Idem si takéto brať ;) Noo môj je teda Býk ako sa patrí - tvrdohlavý, ale ustúpiť vie, ak sám uzná že je to lepšie ako trucovať, ale napr. dostať ho k lekárovi - nemožné, až keď je to pomaly stav na hospitalizáciu.. Ale na druhej strane je citlivý, romantický, jemný, rodinne založený, takže u mňa tie klady rozhodne prevažujú.. Jasne vieme sa aj posekať ale sú to väčšinou prkotiny vyplývajúce so slabej komunikácie (miestami), alebo keď sa niečo proste nedomyslí.. Môj má ešte ascendent do Váh, takže je k tomu všetkému veľmi nerozhodný, ale pracujeme na tom, aby sa to zmenilo.
Ale okrem znamenia je super ak sú aj spoločné záujmy či predstavy o budúcnosti. Ja som Rak, podľa horoskopu sme dobrá kombinácia.
naco sa riadite podla znameni?je to dobra volovina podla mna, ak si mas s niekym rozumiet alebo co, tak moze byt kludne aj v znameni zaby :D naco zakladat na tom , ci si ide byk za svojim, ved kazdy clovek je iny,povahovo a vselijak, moj nazor len