Je to normalne, že ked su tieto lieky len vitaminy na upravu cyklu, a ja som po týchto liekoch v priebehu 1 mesiaca dostala už 2x menzes?a nejaký dosť silny...je to ok,ci mam ist s tým k lekárovi?mali by mi skôr cyklus upraviť a nie ešte zhoršiť,či sa mylim?Ďakujem
Lieky DUPHASTON
Baby ste zlate,tak ja to teda skusim konzultovat telefonicky s mojim gynekológom.Ďakujem
Duphaston je hormonálny liek na úpravu cyklu, na endometriózu a na "podržanie" tehotnosti. Intermenštruačné krvácanie je v norme, no i tak odporúčam konzultáciu s lekárom, stačí telefonicky. Len lekár, ktorý ťa dobre pozná dokáže posúdiť tvoj stav presne. Ale určite sa nestrachuj, je to v rámci normy.
no tieto duphaston som mala začať brať 2 balenie po 16. dni cyklu ako som to robila aj tie 2 mesiace predtym a namiesto toho tie kramy do toho.Tak nechapem kde sa stala chyba...
No akurat som mala začať brať lieky a namiesto toho som dostala menzes.A zaujimave je,ze to takto robilo aj kamaratke a jej povedal gynekolog,ze to su len vitaminy,ze to nemohlo nijako ovplyvnit...
no len ide o to, že ja niesom tehotna,dal mi ich na upravu cyklu,ale neviem co je to za uprava,ked dostanem v priebehu 1 mesiaca uz 2 krat menzes.Beriem už tusim 3 balik a teraz sa mi ten cyklus nejako pokazil.