S mojou bývalou priatelkou sme sa opäť po 4 rokoch stretli. Rozišli sme sa pred 5 rokmi, jeden rok sme spolu udržiavali pekný priatelský kontakt a potom som si našiel priatelku. Už rok a pol som nezadaný. No znovu ako sme sastretli s byvalou tak sme začali chodiť von, na kávy, diskotéky, večere a je nám spolu úžasne. Tak isto ako aj predtým keď sme spolu chodili. Rozišli sme sa kvôli tomu že som bol dlho v zahraničí a nejak sme sa na tom dohodli. No teraz ako chodíme spolu skoro všade, je to úplne úžasné, akoby som ju znova miloval a ešte viac ako predtým. Aj po rozchode som k nej pocitoval isté city, bola pre mňa všetkžým, ale teraz je to niečo neopísatelné. Dali sme si aj nečakanú "prvú" pusu po tých rokoch ale to bol poriadny francuzák, kedy sa mi v tele všetko rozžiarilo dokonca aj motýliky ako pubertiakovi :D a ona tiež celá žiarila. Som si istý že by sme sa mali k sebe vrátiť, teda aspoň ja by som chcel ale nie som si úplne istý. Myslíte si že tento pocit a všetko to ako som šťastný snou značí že by som jej mal ten vzťah navrhnúť. Neviem, pretože sa bojím že ma odmietne, predsa len neviem či aj ona je na tom tak isto ako ja, aj keď je celá rozžiarená a nažhavená.
Pekný pocit po 5 rokoch
Krásne :) Dúfam, že sa podarí ten vzťah. Skús to.
jeee to je krasne :) drzim vam palce aby vam to vydrzalo .. ako sa vravi "naveky" :))
navrhni jej to a uvidis
A musis jej nieco navrhovat? Preco chces od nej rozhodnutie? Lebo mozno sa rozhodne nespravne :-) Nepotrebujes to mat potvrdene slovne, ciny su silnejsie :) Normalne pokracuj v tom randeni, bozkavajte sa, milujte sa a robte si zivot navzajom nadhernym - ked cela ziari, tak NEEXISTUJE ani len sanca, ze by si hladala niekoho ineho.
Jedina tienista stranka je akurat to, ze potom sotva oslavite vyrocie, kedze ani jeden netusite, kedy to vlastne zacalo :)
ano, ten vzťah by si jej mal navrhnúť.
A buď trochu chlap, do riti! Si sám, nemáš čo stratiť. Ak ťa odmietne, budeš na tom rovnako ako si. ALE ak ťa neodmietne, tak to môže byť... krásne :)
Ak citis aj od nej to nabudenie, tak rozhodne jej to navrhni. Par krat ste sa uz stretli, aj dlhy bozk ti opatovala, takze zrejme nie je co riesit. Kiezby vam to vyslo:-)