Čaute
Mam 13 a vážim skoro 60kg
Cvičim aj chodila som behať ale aj tak nič... Neviem ci je to preto že bola zima abo dačo take... Ale chcem schudnuť aspoň 10kg alebo menej:) ak poznate nejake cvicky alebo recepty tak sa ozvite dakujem baby
Potrebujem schudnuť
Ahoj, ja budem mať o chvíľu 13 a pri výške 163 mám 50 kg niečo. chcem schudnúť asi 5 kg aj viac.. ja chudnem tak, že začínam behať, s ockom, ktorý beha skoro každý deň 20 km a obmedzím ovocie(jem ho veľmi veľa), sladkosti úplne vylúčim, džúsy sladké vody... trocha viac cvičenia..no brucho mám dosť chudé, ale nohy. chudne sa z celého tela takže asi ťažko schudnem osobitne. ale nechcem schudnúť tak naraz, ale do 3 mesiacov a niečo, do leta. ale za týždeň viem schudnúť aj 2 kg, ale nie je zdravé takto chudnúť, takže pomaly a nie z svalov a vody, ale z tukov. inak akú máš výsku? ale nezabúdaj, že tearz sa vyvíjame a nie je dobré, keď rýchlo a potom BUM!jojo efekt, spomalenie metabolizmu... pomaly ale iste. držím prsty, napíš tu ako sa ti darí. a ešte odmeraj sa krajčírskym metrom a pozoruj chudnutie aj na tom.
Ďakujem :) a aj jedalniček mam pestry a stravujem sa zdravo.. Ako su chvilky ked is dam nieco ale to iba vynimočne :/
zmeň svoje jedálniček, teda zmeň svoje stravovacie návyky, nejedz blbosti (keksíky, sušienky, buchty, cukrovinky, chipsy, chrumky, proste hlúposti) medzi raňajkami obedom a večerou
a obmedz pečivo, napr. na raňajky si daj dva plátky šunky, dva plátky syra tvrdého dva menšie paradajky, tot vsio, žiadne pečivo,,, daj si k tomu bylinkový čaj alebo zelený
Treba ta priviazat retazou k radiatoru a nedat ti dva tyzdne zrat a schudnes.