ahojte mam otazocku v piatok som bola na kolonoskopii vsetko prebehlo ok bezbolestne ale odvtedy mam pocit jak keby ma nieco "omina" v casti pod lavym rebrom asi v tom mieste ako doktor prechadzal druhov zakrutou ,ktora trosku zabolela ale nic hrozne.citim tam akoby zvlastny tlak bublinu alebo ja neviem co proste citim ze tam cosi je co sice neboli ale je mi to neprijemne...nema s tym niekto skusenost neviete poradit..viem ze ked mi doktor prechadzal tym miesto mi sestricka trosku pritlacila tam rukou aby ma to nebolelo..alebo ked sa zhlbokana dychnem tam citim taky tlak no neviem poradi neikto ?? vdaka
Diskomfort po kolonoskopii
aha asi ano ja si tak myslim ze ked mi tam ta sestricka trosku pritlacila ze sa to mozno nejako tam podrazdilo ale inac bola cela kolonoskopia uplne bezproblemova takze myslim ze mi asi ani nic tam nenarusil....a takisto plyny som vypustila az nejaku polhodinu po kolonoskopii mozno aj to urobilo svoje..dakujem za odpoved
Ja som tiež bola na kolonoskopii, ale mne nemohol prejsť hneď prvou zákrutou, lebo ma to veľmi bolelo, keďže mám zrasty. Nakoniec mi dali injekciu a potom to už išlo. Ale keďže mi tade nemohol prejsť, tak mi tam s tou hadicou dosť nešetrne prechádzal a ževraj som tam mala z toho aj mierne krvácanie. Potom ešte pár dní ma na tej strane pobolievalo, ale potom to samo prešlo. Tak možno to tam máš len podráždené.