Zdravim...mozno mam taku hlupu otazku, ale musim sa opytat, lebo cim viac nato myslim, tym tomu viacej verim...
Vcera som mala sex s mojim priatelom, normalne s kondomom, doslo k vsetkemu co malo, ptm sa umyl, ale do 15 minut ho do mna vsunul znova, bez kondomu..cele to trvalo najviac 40 sekund, k vyvrcholeniu nedoslo, ale aj tak sa bojim, ci to moze mat nejake nasledky...HA neberiem
Dakujem za odpovede
strach z otehotnenia
tymito strachmi som si presla aj ja viackrat a nic z toho nebolo :)
Tak teraz ste ma vylakali este viac...otazkou je ake velke je teda to riziko? Momentalne sa bojim uz tak, ze by som bola schopna aj siahnut po tabletke po...
si sa mala chranit
vzdy tam je aj ta moznost ze si mohla otehotniet.. ale tak snad nie, treba brat tabletky
Riziko tam naozaj je. Keď máš stáleho partnera, tak by bolo najrozumnejšie brať HAK. Dnešné mladé ženy sa proti tomu strašne búria, pritom predchádzajúca generácia to brala často aj dlhé roky a nič im to nespravilo, žiadnu chorobu nedostali a aj otehotneli keď to vysadili. Prerušovaná súlož nie je moc dobrá ochrana, veľa žien otehotnelo napriek tomu, je úplne jedno, že to stihne vytiahnuť včas, keďže spermie sa vylučujú už predtým.
Pokiaľ sa nevymočil, mohli mu nejaké spermie ostať v močovej rúre, takže nejaké riziko tam je.