Ahojte, viem že blbá otázka ale aj tak sa opýtam.Už dlhšie si pišem s jedným chlapcom a chcela by som vediet či ma ma rad alebo sa mu pačim (ja viem že vy to asi nebudete vedieť ale aspon by som chcela vedieť Váš nazor).Velakrat mi napíše "ahoj laska ako sa maš/čo robíš" (samozrejme je to zo srandy), pozna moju oblubenu kapelu,spevaka... .Osobne sme sa nestretli iba si píšeme on má 20r. a ja 15r. nemyslite si že sa s nim chcem vyspať,to určite nie(ved mam len 15) ale zaujima ma váš názor k tomu.
iba kamarat?
je to len zo srandy, tak nemá zmysel sa nad tým vôbec pozastavovať
Pokial sa s nim nestretnes tak nezistis nic. Urcite sa stretnite a uvidite
No tak sa konečne stretnite a uvidíte, či si sadnete a či z toho niečo môže byť. Keď si budete stále len písať, nikam sa to neposunie a ani odpoveď na svoju otázku nezistíš.
Keby mohol zarucene by ta hned pretiahol.
Ako to zistis? Napis mu z ineho nicku, posli par fotiek nejakej krasky, zvadzaj ho ponukni sa mu a uvidis co spravi :)
Ziadny chalan si len tak nebude pisat s dievcatom.
Ako sama vravis, je to len zo srandy. Velku buducnost v tomto vztahu teda nevidim, ak tak tak kamaratsky... Ale to predsa musis vediet ty sama, ze akym stylom ti pise, a teda ci z toho moze byt aj nieco viac. Ja by som vsak v tom vela nevidela podla toho co si tu napisala.