Duchovia a démoni

Príspevok v téme: Duchovia a démoni
Never2453

Pekný deň prajem :) v poslednej dobre sa zaujímam o duchov a démonov . Veríte že sú skutočne medzi nami ? Myslite že je ich možné vyvolať ? Alebo skúšali ste to niekto ? Čítal som že ducha je ľahké vyvolať ale tažšie potom poslať späť. Je dosť príbehov kde ludia spoznali paranormalny svet . Napíšte mi niekto o tom čo najviac :) ja som aj začal veriť na duchov pretože sa mi stali zvláštne veci .

Neznam

Je pravdepodobné že ma nejaký démon/zlý duch prenasleduje? ale neprejavuje sa moc často len raz za čas sa mi niečo stratí alebo som aj raz počul ako keby mi niekdo posuskal ze"demon už je blízko". A stále mam nutkanie kresliť pentagrami a iné satanisti cké symbolmi.
A ešte mam pocit ze raz za cas pocit ako keby prejdem cez spiritualnu bránu.
Prepáčte za zlé zložené vety

veštenie nie

Liečenie energiou, či už cez reiky, silvovu metódu alebo akúkoľvek inú metódu je okultné - čiže prostredníctvom temných síl. Áno, bola to chyba, lebo okultizmus je vstupnou bránou pre zlého ducha. Možno je to práve vplyv tohto liečenia, vďaka čomu si bol otvorený pre záujem o duchov a démonov. Je potrebné sa toho všetkého zrieknuť a prijať Pána do svojho života. Ak si veriaci, najlepšie je sa z toho všetkého vyspovedať.

hriechyokultizmus.wordpress.com
katolik5.webnode.sk

Never5432

veštenie nie ... HM asi máš aj pravdu :) ale v minulosti som nechal prúdiť do seba energiu . Asi nevieš o čo sa jedna ale mám pocit že to bola chyba . Dik za tvoj názor na tuto tému : )

veštenie nie

Never, existujú dobrí duchovia a zlí duchovia. Neviem, či veríš v Boha. Boh je stvoriteľ a je dobrý. Stvoril anjelov, ale časť z nich pod vedením Lucifera sa proti nemu vzbúrila - to sú tí zlí duchovia, démoni. Keďže sa sprotivili Bohu a odmietli ho, nemohli viac zostať v jeho blízkosti v nebi. Sú to veľmi inteligentné bytosti, avšak svoju inteligenciu využívajú na boj proti Bohu - cez človeka. Boh miluje človeka a oni na človeka žiarlia, lebo človek sa môže dostať do neba a oni už nie. Preto sa snažia všetkými silami človeka od Boha odlákať. Sú zákerní, krutí, zlomyseľní, klamú a hlavne nenávidia všetkých - aj teba, aj keď sa na začiatku môžu tváriť priateľsky len aby ťa dostali. Najprv ťa nahovoria na zlo a potom ťa za to obviňujú a trápia. Naozaj stojíš o to spoznať ich osobne?

Ak niekto vyvoláva duchov, privoláva zlých duchov (a oni radi prídu, lebo chcú jeho dušu), nikdy neprivolá ducha nejakého zomrelého človeka či dobrého anjela. Vyvolávaním duchov a kontaktov s nimi sa človek odovzdáva do ich moci, otvára im cestu do svojho života a oni začnú na neho pôsobiť, či si to uvedomí alebo nie. Možno si myslí, že on bude ovládať duchov, v skutočnosti duchovia začnú ovládať jeho a vedú ho smerom k peklu. Veď svojím rozhodnutím vyvolať ich, im dal svoje áno a pozval ich k sebe (Bohu tým povedal nie, čo ich teší). Od toho momentu vyvolávania človek ťahá za kratší koniec. Vo vzťahu k zlým duchom je ako slabé vtáča, na ktoré padla sieť poľovníka a ktoré sa samo bez vonkajšej pomoci nedokáže z tej siete vyslobodiť, lebo to nie je v jeho moci. Tou vonkajšou pomocou je exorcizmus vykonaný kňazom ako božím služobníkom.

Vyvolávanie duchov, špiritizmus, je ťažkým previnením proti Bohu. A je to nebezpečné nielen pre dušu, ale aj psychiku človeka. Sú prípady, že tí, ktorí sa zahrávali s temnými silami, začali mať psychické problémy, avšak psychiater im nemohol pomôcť (nič nezaberalo), lebo príčina ich problémov bola duchovná.

Never, ak ťa zaujíma duchovný svet, zameraj svoju pozornosť na Boha, na dobro. On ťa stvoril a k nemu smeruješ, s Ním sa po smrti stretneš. Hľadaj dobro a nie zlo.

Pre zaujímavosť: vygoogli si na internete skúsenosti exorcistu otca Jozefa Marettu z jeho praxe. Možno potom lepšie pochopíš, s akým ohňom sa zahrávaš.

tina172

Ahoj. Ja na to verím. Mne sa tiež stalo veľa vecí. Moja zosnulá babka mi to dávala najavo. Duchov som nikdy nevyvolávala a nikdy by som to nerobila. Nezahrávaj sa s ohňom. Je to veľmi nebezpečné a potom sa toho už nezbavíš.