Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Skúsenosti so zoznavomavím sa cez internet

Príspevok v téme: Skúsenosti so zoznavomavím sa cez internet
Manóka

Zaujímalo by ma, hlavne Vy čo ste nad 40 rokov, aké má kto skúsenosti so zoznamovaním sa cez zoznamovacie portály.
Zaregistroval som sa na niektoré zoznamky, do konca aj platené, ale výsledok... úbohý. Z väčšiny zaregistrovaných mal som taký pocit, že sa len bavia a zoznámiť sa ani nechcú.
"Najlepšia kategória" sú tí ktorí hľadajú niekoho len na voľnočasové aktivity, potom tí s duchaplným opisom svojej osoby a koho hľadajú napr. "čas ukáže", "kto chce sa opýta", "teba" .

Ďakujem za Vaše názory!

Tamas

Ja mam so zoznamovanim cez internet velmi dobre skusenosti. Priatelky som si vzdy hladal takymto sposobom hned po skole od roku 2006. A vzdy som nejaku nasiel. Aj moja zena sktorou som uz ostal na stalo je z internetu, ale tu som nehladal, bola to nahoda na fcbk, ked bol moj brat chory a ona mu napisala komentar na jeho status :)
Osobne si neviem predstavit zoznamit sa inym sposobom, na kolko vecer do podnikov nechodim, cez den mam kde stretnut dievca? Pri nakupovani v potravinach? :D
Vela prace, konicky mam take, ze tam sa zeny moc nevyskytuju a ak su tam tak su to neznejsie polovicky kamaratov alebo ludi co sa venuju takym konickom.
Vzdy som to robil takym stylom, ze sme s najprv pisali, po jednom-dvoch dnoch som si vypytal cislo, a ak do par dni nebolo osobne stretnutie, tak som prestal komunikovat, pretoze to bola len strata casu :) Fungovalo to super, vzdy som si cca do mesiaca nasiel priatelku ktora mi vyhovovala. Drzim palce v hladani.

Mesačný princ

Tak nemám nad 40 ale je to tak, ako píšeš. Ľudia sa nájsť dajú, dokonca aj takí, ktorí sa stretnúť chcú ale ako si napísal. Buď za účelom tých voľnočasových aktivít alebo toho ostatného...

O zoznamovanie na 80% nejde. Ľudia si na takýchto zoznamkách chcú len vyplniť čas alebo sa zabávajú. je to podľa mňa dosť nefér voči ľuďom, ktorí nemajú možnosti stretnúť iných ľudí niekde v bežnom živote a nič iné, ako virtualita im neostáva.