Ahojte
Mohli by ste mi pomôcť? Nedávno som sa rozišla s frajerom ktorého som milovala čokoľvek na svete. On sa somnou rozišiel, lebo teraz chce inú... Ale stále ho milujem a chcem byť s nim. Chcem sa s nim dať dokopy ale neviem ako:( on ma už nechce, ale vo mne ta nádej nezhasla ak existuje nejaky spôsob ako by som sa dala naspäť s nim dokopy?ak to poznáte na vlastnej koži prosim o pomoc :)
Ďakujem, pekný večer prajem :)
Chcem sa dať naspäť dokopy s ex
zmier sa s tym... nekontaktuj ho atd...ono teoreticky je tu sanca ze sa ti nejako podari sa s nim dat znovu dokopy ale imho je ta sanca velmi mala a je tskoro iste ze ta aj tak necha... hlavne sa z toho neobvinuj pravdepodobne za to nemozes a aj ked tak to zmysel nema ...
kolko mas rokov?
láska niekedy znamená aj to, že druhého pustíme od seba a prajeme mu a doprajeme, aby bol šťastnejší s niekym iným
láska nie je o majetníctve
Musis sa zmierit s tym,ze je koniec.Snad by si nechcela chlapa,ktory je myslienkami s inou,s tou,po ktorej tuzi.Zavri knihu a nesil nieco,co je stratene.Je to hnusny pocit,ale este horsi je si nutit a prosit o lasku.Tak to nefunguje.Na lasku treba dvoch ako pose adr1a.A tu uz laska nie je.Musis len zabudnúť a ist dalej.
Preco chces niekoho kto nechce teba? Laska sa neda vynutit vyzobrat donutit vyprosit rozkazat ai. Na lasku a na vztah treba dvoch