Prosim vas ako mam pribrat. Mam 17 rokov, 164cm a 48kg. Jem vsetko okrem masa ale nedokazem pribrat. Rodicia mi hovoria ze vyzeram ako siestacka. Nenavidim svoju vahu :/ pomohol by mi nutridrink? Alebo mate skusenosti s nejakymi napojmi ktore pomozu? Dakujem
Ako pribrat :/
b-vitaminy a priberies ako nic
ja som pekne krasne pribrala vdaka b12 stacili mi uplne obycajne tablety z lekarne nebol to zazrak na pockanie samozrejme to trvalo tak 2-3 mesiace ale postupne mi zacalo cim dalej viac chutit az som pribrala 8kg krásnych a bola som spokojna....ked nejes maso nebolo by zle kupit si nejaky kvalitny protein
Tak sa neváž, nemeraj a neporovnavaj s niekým iným. Nauč sa pravidelne jesť 5 x denne. Neviem ake porcie jedla, to je čisto na vas. Príjem tekutín aspoň 1,5 l vody, čaju. Káva sa nepočíta, Polievka 1 - 2x za den, večera taká jednoduchšia. Medzitým tony sladkeho.
Ja som tiež bola do určitého veku tintítko, no objavila som neskor pizzeriu, zmrzlináreň, podľahla som šarmu čokolády a po 3 rokoch sa z toho vyklula riadna nadváha. Pitie koka koly a málo pohybu.Teraz som v režime " slim body" a celkom sa mi darí.
zaruceny recept: najest sa co najviac a ne traposit z vegetarianstvom a obmedzit pohyb...garantujem ti ze priberes..
Ahoj, som sice muz ale mal som v tvojom veku podobny problem.
Mal som pri vyske 188 cm iba 65 kg, cize podvyziva.
Je pravda, ze momentalne som starsi a isiel som s vahou hore o vyse 20kg a tym padom som spokojnejsi, ale tiez som nevedel do 25 rokov ako pribrat.
Jedna vec je vaha nadobudnuta vekom, druha vec je to, co clovek urobi preto, aby vahu nadobudol inou cestou.
V prvom rade je u teba potrebne urobit kompletne interne vysetrenie, ci je organizmus zdravy a ak je, potom je dovod malej vahy kombinacia dedicnych predispozicii a nevyvazena rovnica energii medzi prijatou energiou a vydanou energiou.
T.z. u teba je potrebne urobit presny opak tych ludi, ktori zhadzuju na vahe, cize prijimat vela energie vo forme kalorii a vydavat ju v mensom mnozstve.
Ja som pribral hlavne kvoli obmedzeniu sportu, pohybu a psychickemu upokojeniu, co mi pomohlo hlavne jest pravidelne kazde jedlo vzdy, no najma vecer, co nie je zdrave, ale clovek vtedy najviac pribera.
Ak nemozes jest maso, treba jest krupicove kase a potraviny bohate na bielkoviny a vlakninu vzdy rano a hlavne vecer hodinu pred spankom. Nie je to zdrave, ale clovek priberie. A samozrejme pravidelny obed, kazdy den polievka a druhe jedlo, nie iba cast obedu.
Drzim ti palce, aspon tych 5 kg za 3 mesiace pribrat. :)