Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Divna kamoška

Príspevok v téme: Divna kamoška
Mia8

Prosím vás poradte mi, nemam vela kamaratok mam len jednu ktora byva o par ulic dalej ako ja a potom dalšie 4 ale ony bývaju daleko (sme spolužiačky preto sa pozname). S tou kamoskou ktora byva o par ulic dalej sa poznam od detstva(je odo mna o rok mladsia) a je tu problem že skoro vždy ked ju zavolam von tak si niečo vymyslí prečo nemože alebo ked jej napisem sms tak ani neodpise.Ako sme kamosky a mam ju rada a ked spolu ideme von tak je sranda ale velakrat ju zavolam von a ona povie ze nejde a potom neskor ide so svojou spoluziackou niekde do mesta.Co mam robit?

Mia8

Ako my dve sme sa spoznali tak že sa kamaratili nasi rodicia(mamky sa stretli v obchode a od vtedy su kamosky)a tak sme sa samozrejme casto stretavali ale ja som ju zo zaciatku nemala velmi rada pretoze po mne opakovala a pod. a cim sme boli starsie tak tym som si na nu viac "zvykala" a ona sa chovala "vyspelejsie" ale ja som ju za nejaku super kamosku nepovazovala (mala som ine s ktorými som si lepsie rozumela) a tak ked ma volala von som povedala ze nejdem lebo sa mi nechce. ale cim sme boli starsie tak tym sme sa mali radsej bola som pre nu ako starsia sestra a ona pre mna bola ako mladsia sestra :D ale kedze vzdy ked ma niekde v minulosti volala von som jej povedala ze nejdem tak si myslela (a mozno aj stale mysli) ze s nou nechcem chodit von.ako ked ideme niekde na prechadzku som psami alebo tak tak to vacsinou ide ale to je vsetko. minule sa ma pytala ci ideme do mesta popozerat nejake veci a bolo vidno ze si mysli ze poviem nie a ked som povedala ze OK tak bola taka prekvapena(v dobrom zmysle-tešila sa) a ja by som teraz s nou aj chodila von ale neviem ako jej to naznacit pretoze ona si mysli ze ja nikde nechcem chodit a tak. A teraz sa tu pristahovalo take dievca ktore s nou chodi do triedy a ja sa bolim ze na mna zabudne a bude chodit len s nou pretoze velakrat ked sa rano pred skolou dohodnem ze dnes niekde pojdeme(do lesa, so psami a pod.) tak nakoniec nikde nejdeme a aj jej napisem spravu ale neodpise :(

Anton odvedľa

dievča ale možno má skutočne niečo momentálne iné na práci že s tebou ísť nemôže. Aj keď ste len školáčky mladé ale čo ak jej mama dala nejakú povinnosť alebo otec a ona musí napr. vysávať, utierať prach, učiť sa a pod.
mňa tiež kamaráti alebo aj priateľka volá von a častokrát nemôžem lebo mám prácu, idem navštíviť rodičov, som chorý, cítim sa unavený z práce, mám nejaké vybavovačky v meste, musím ísť nakúpiť, dať auto do servisu či inú neodkladnú povinnosť. Mnoho ľudí nestíha plniť svoje povinnosti a nemajú veľmi čas chodíť na kávičky, posedenia len tak von. U tvojej spolužiačky to môže byť podobne. Má povinnosti doma a tak nemôže. Alebo druhé vysvetlenie je že ty niesi až tak jej dobrou kamarátkou ako si myslíš. A pretosa vyhovára. Ak by sa vyhovárala len párkrat ako som vyššie rozpísal tak je to normálne ale ak to robí pravidelne tak sú to čisté výhovorky že nemá záujem.

adr1a.

Urcite ta to boli. Chcela by si byt s nou viac a castejsie. Mas ju rada. Poznate sa od skolky. No ako rastiete dospievate ai tak rozsirujete aj svoje kontakty zaujmy zaluby, hladate sa, ai. Skus aj ty rozsirit svoje obzory kontakty a buduj si aj ine kamaratstva priatelstva. Nikdy nestavaj svoje stastie iba na 1aspekte (1priatelka, skola, praca, priatel, rodina ai. Lebo ak o to nebodaj prides, moze sa ti v 1momente zrutit cely svet). Skus byt otvorenejsia pristupnejsia aj inym kamaratstvam priatelstvam kontaktom. Skus najst aj inych ludi, byt s niekym kto ta aj sam bude vyhladavat, kto bude rad ked bude s tebou, spolu, kto ta sam bude tahat von, budete spolu stastni.
Ta tvoja kamoska ta ma isto rada, len zrejme je a existuje aj niekto iny, s kym je radsej, s kym sa citi mozno lepsie, kto je pre nu zaujimavejsi atraktivnejsi zabavnejsi ai. Moznosti je vzdy vela. Zrejme ste adolescentky mlade slecny a este sa same hladate. Tak si najdi aj ty inych cez skolu zaujmy zaluby kruzky ai.